Bona Houten Vloer Refresher 1L

  • Bona Houten vloer refresher

Bona Houten Vloer Refresher 1L

Bona Houten Vloer Refresher wordt gebruikt als onderhoudsmiddel op ongewaxte, gelakte houten vloeren. Behandeling met dit product geeft uw gekraste doffe oppervlakte een nieuw gelakt eindresultaat. Bovendien verlengt het de levensduur van uw vloer door de goede kwaliteit bescherming tegen slijtage. Het product wordt gebruiksklaar geleverd en is zelfglanzend.

5 op voorraad

10,45

Product Description

Bona Houten Vloer Refresher beschrijving

Bona Houten Vloer Refresher wordt gebruikt als onderhoudsmiddel op ongewaxte, gelakte houten vloeren. Behandeling met dit product geeft uw gekraste doffe oppervlakte een nieuw gelakt eindresultaat. Bovendien verlengt het de levensduur van uw vloer door de goede kwaliteit bescherming tegen slijtage. Het product wordt gebruiksklaar geleverd en is zelfglanzend. Het herstelt gekraste en doffe oppervlakken, biedt bescherming tegen slijtage en bevat geen was, zodat er eventueel extra laklagen kunnen worden aangebracht. Bona Houten Vloer Refresher herstelt de schoonheid van houten vloeren, geeft extra glans en laat oude vloeren er als nieuw uitzien.

Bona Houten Vloer Refresher gebruiksaanwijzing

Test altijd de hechting en de gewenste resultaten op de vloeren voorafgaand aan het gebruik. Niet gebruiken op vloeren die met was of olie zijn behandeld. Zorg voor een normale kamertemperatuur van 18-25 °C. Voordat u uw vloer behandeld met Bona Houten Vloer Refresher dient u als eerst de ondergrond te reinigen met Bona Houten Vloer Reiniger. U doet dit totdat u er zeker van bent dat het vuil niet in de nieuwe Refresherlaag trekt. Vervolgens de houten vloer refresher goed schudden voor gebruik. U brengt Bona Houten Vloer Refresher aan met de Refresher Pad. Deze bevochtigt u eerst licht met water. De Refresher op het te bewerken oppervlak aanbrengen in de vorm van een slang van 3 tot 4 cm breed. U behandeld steeds 3m² vloer per keer. Het duurt ongeveer 2 uur voordat de vloer weer beloopbaar is. Bent u niet tevreden met 1 laag? Dan kunt u na 2 uur een nieuwe 2e laag aanbrengen op het oppervlak. Bona Houten Vloer Reiniger is een onderhoudsmiddel op waterbasis, waardoor deze gewoon in de afvoer verdwijnt kan worden. Kortom het is eenvoudig en veilig in gebruik.

Bona Houten Vloer Refresher eigenschappen

Bona Houten Vloer Refresher is verkrijgbaar in: 1 liter.
Verbruik: ca. 50m2 p/l.

Additional Information

Merk

Bona

Verbruik

50m2 p/l

Droogtijd

N.v.t.

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Lak