Superplate Boenmachine Imetec

  • Superplate boenmachine

Superplate Boenmachine Imetec

Levertijd: 2-5 werkdagen.

Superplate Boenmachine Imetec, als een professioneel schoonmaken, makkelijk in het gebruik, ook als stofzuiger te gebruiken. Ideaal om mee te boenen.

249,00

Product Description

Superplate Boenmachine Imetec toepassing

Het nieuwe model van deze boenmachine is zeer compact, heeft een inschuifbare steel en neemt weinig ruimte in beslag. Door zijn geringe werkhoogte van slechts 11cm past  dit apparaat gemakkelijk onder meubels. Dit apparaat geleverd met een stofzuigervoet waardoor deze gebruikt kan worden als stofzuiger. De Superplate Boenmachine heeft drie borstels. De boenmachine heeft een Italiaans design, hierdoor oogt de boenmachine erg stijlvol. De Superplate is ook te gebruiken als stofzuiger. Daarnaast is het een compact model en heeft het een telescopische handel.

Superplate Boenmachine Imetec gebruiksaanwijzing

Lees voor gebruik de handleiding van de Superplate goed door. Met de Superplate kan je de vloer reinigen en stofzuigen. Tijdens het reinigen moet u ervoor zorgen dat er geen plassen ontstaan op uw parket. Dit kan uw parket beschadigen. Voor advies voor het gebruik of tijdens het gebruik kunt u altijd bellen of mailen.

U kunt de inboenborstels ook los kopen.

Superplate Boenmachine Imetec gebruiksaanwijzingen.

Superplate Boenmachine Imetec eigenschappen

De machine is voorzien van frontverlichting en heeft een sterkte 500 Watt motor met ingebouwde stofzuiger.
U dient 130 MM pads te gebruiken.
Superplate is hoogte verstelbaar.
6 meter kabel lengte.

Additional Information

Merk

boenmachines

Levertijd

Binnen 5 werkdagen