Blue Dolphin Intensief Reiniger 1L

Blue Dolphin Intensief Reiniger 1L

Blue Dolphin Intensive remover is een universeel intensief reinigingsmiddel, bedoeld om oude en vuile olie en waslagen te verwijderen.

11,85

Product Description

Blue Dolphin Intensief Reiniger is een universeel intensief reinigingsmiddel, bedoeld om oude en vuile olie en waslagen te verwijderen. Vaak zit het zichtbare vuil niet in het hout, maar in de (hardwax)olielagen. Dit product verwijdert deze lagen waardoor uw vloer weer schoon en fris wordt. Deze intensiefreiniger is het laatste redmiddel voor uw oude en versleten vloer. Blue Dolphin  Intensief Reiniger verwijdert hardnekkig vuil zonder dat u uw vloer in zijn geheel moet schuren.

Blue Dolphin Intensief Reiniger toepassing

Dit product kan gebruikt worden op:

  • olie vloeren;
  • hard waxvloeren;
  • lak vloeren.

Blue Dolphin Intensief Reiniger gebruiksaanwijzingen

Voor het goed ontvetten en verwijderen van vuil in de toplaag verdunt u Blue Dolphin Intensief Reiniger met 2 dopjes op 3 liter lauw warm water. Breng de reiniger aan op het te behandelen oppervlak met een groene boenpad en laat het 5 minuten intrekken. Verwijder het losgelaten vuil inclusief de restanten van de Intensief Reiniger met droge doeken.

 

Voor intensiever gebruik bij zwaar vervuilde vloeren of het volledig verwijderen van de afwerkingslaag, kunt u Blue Dolphin Intensief Reiniger met 4 dopjes op 3 liter lauw water verdunnen. Na het intrekken (5 minuten) kunt u het product uitpoetsen/schrobben met een zwarte boenpad. Vervolgens verwijderd u al het losgekomen vuil en restproduct.

 

Na behandeling met Blue Dolphin Intensief Reiniger dient u het behandelde oppervlak te dweilen met Blue Dolphin Eco Multi Cleaner. Hierna kunt u de houten vloer voorzien van een nieuwe afwerkingslaag.

 

Let op! U mag Blue Dolphin Intensief Reiniger niet onverdund gebruiken!

Blue Dolphin Intensief Reiniger eigenschappen

Blue Dolphin Intensief Reiniger is verkrijgbaar in: 1 liter.

Additional Information

Merk

Blue dolphin