Schadeherstel, vakkundig, snel en zonder overlast.

Krassen of scheurtjes dankzij uw huisdier, waterschade of misschien zelfs brandschade. In vele gevallen bent u voor voorvallen als deze goed verzekerd en kunnen wij u helpen met een oplossing om uw houten vloer te redden.

Heeft u schade aan uw vloer? Wij komen graag langs om onze expertise over te dragen en service te verlenen in het herstel van uw vloer.
 
Neem contact op

 

Vloerbeschadiging door externe calamiteiten

Als het gaat om calamiteiten met betrekking tot houten vloeren dan zijn waterschade en brandschade de twee meest voorkomende oorzaken. Schades aan parketvloeren komen via verschillende wegen bij Parket Onderhoud Service terecht. In geval van brand worden wij vaak ingeschakeld door een calamiteiten dienstverlener, zoals bijvoorbeeld Dolmans Calamiteiten waar wij taken voor uitvoeren.

Bij waterschade, worden wij o.a. ingeschakeld door:

Schade aan houten vloer door brand

Bij brand in uw woning of bedrijfspand kan een parketvloer ernstig beschadigen. In het ergste geval zal de hele vloer vervangen moeten worden. Naast de brandschade zal de vloer in veel gevallen compleet vernield zijn door bluswater en rookschade aan het parket. Bij kleinere brand- en/of schroeiplekken is plaatselijk herstel vaak mogelijk of worden een aantal delen vervangen.

Om de schade vakkundig op te nemen, komen wij graag bij u langs en helpen wij bij het vinden van de juiste oplossing.

 

Neem contact op

 

Waterschade aan houten vloer

Waterschade aan een houten vloer door lekkage van een vaatwasser of wasmachine is misschien wel de meest voorkomende oorzaak van waterschades. Ook kan het voorkomen dat uw bloempot heeft gelekt op de vloer of dat uw aquarium onverhoopt is gaan lekken. Meestal zijn deze schades aan vloeren lokaal, zonder zichtbare verschillen, te herstellen.

POS biedt ook uitkomst indien uw schade is ontstaan door aanhoudende regen. Het komt nog weleens voor dat lekkende dakgoten zorgen voor schade aan uw parketvloer.

Bij waterschade aan uw houten vloer door lekkage of een gesprongen leiding is het uiteraard eerst belangrijk de oorzaak te verhelpen. Uiteraard kunt u ons al wel inlichten over de schade en een afspraak maken om de schade op te nemen. Vaak wachten wij een aantal dagen met deze expertise, omdat pas dan goed te zien is welke schade daadwerkelijk is ontstaan door de wateroverlast. Droogtechniek Trition helpt ons in vele gevallen om het water op te nemen en te verwijderen, daarna kunnen wij u verder helpen.

 

Neem contact op

 

Verzekering bij brand- of waterschade aan houten vloer

Mocht door een calamiteit, zoals brand of wateroverlast uw houten vloer zijn beschadigd, dan houdt Parket Onderhoud Service zich aanbevolen als uw partner in het hele schadeherstel traject. Zo wordt er gezorgd voor een schaderapport voor de verzekering en wordt er een plan van aanpak gerealiseerd waarin het hele herstel traject inzichtelijk wordt gemaakt.

Indien uw vloer is beschadigt door wateroverlast of brand dan bent u hier in de meeste gevallen tegen verzekerd. Onder welke verzekering het herstel van uw houten vloer valt hangt af van de manier waarop de vloer gelegd is. In het geval van een zwevende vloer komt u in aanmerking voor de inboedelverzekering en als de vloer gelijmd of gespijkerd is aan de dek of draagvloer, valt het herstel onder de opstalverzekering.

Is er door een calamiteit schade ontstaan aan uw houten parket vloer en bent u opzoek naar een deskundig advies? De adviseurs van Parket Onderhoud Service staan voor u klaar.

 

Neem contact op voor een vrijblijvend advies op maat