Parket vloer Onderhouden Zakelijke Markt

In de afgelopen 40 jaar is Parket Onderhoud Service veel ingeschakeld door Interieuradviseurs, aannemers, architecten en facilitaire managers om een bestaande parketvloer te onderhouden. In de loop der jaren is het van oorsprong ambachtelijke familiebedrijf uitgegroeid tot een van de grotere spelers op de parketmarkt.

 

Tafels met eiken visgraat naturel geolied- Koffie bar Man met Bril, Rotterdam

De unieke eiken visgraat tafel in de Rotterdamse Koffiebar ‘Man met bril’.

Waarom Parket Onderhoud Service?

  • Door actief mee te denken met de opdrachtgever, proberen wij innovatief te zijn door net iets anders én iets extra’s te bieden ten opzichte van onze collega’s.
  • We denken aan de lange termijn en streven ernaar om naast het onderhoud van de vloer, gezamenlijk een plan op te stellen, waarbij de dagelijkse verzorging van de vloer bij het facilitair bedrijf ligt terwijl de specifieke onderhoud door ons uitgevoerd kan worden.
  • Duurzaamheid staat hoog in het vaandel en werken hierdoor enkel met niet schadelijke producten ten behoeve van uw gezondheid, onze medewerkers en het milieu.

 

 

 

Door ons Onderhouden Vloeren in de Zakelijke Markt;

Om u een goed beeld te geven van onze ervaringen met zakelijke klanten en de door ons opgeleverde projecten, plaatsen we met regelmaat klantcases. Naast een specifieke omschrijving van de gedane werkzaamheden, worden de vloeren duidelijk in beeld gebracht door middel van professionele foto’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom Parket Onderhoud Service:

  • Eén aanspreekpunt en korte lijnen.
  • Wegens ruime capaciteit kunnen wij snel overgaan tot uitvoering en opleveren.
  • VCA gecertificeerd
  • Ruim 40 jaar kennis en ervaring
  • Ook buiten kantoortijden en in weekenden werkzaam
  • Stofvrij werken en opleveren

Vloer laten Onderhouden door Parket Onderhoud Service?

Bent u op zoek naar een advies gericht op uw specifieke situatie? Of wilt u zich laten informeren door een adviseur van Parket Onderhoud Service? Laat het ons weten door via onze website contact op te nemen. Wij staan voor u klaar en zullen u telefonisch spoedig voorzien van de door uw benodigde informatie.

 

Afzelia stroken

Een Afzelia Stroken Parketvloer op het kantoor van SBS in Amsterdam.