Nieuwe vloer? Baltussenvloeren.nl

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen parketteurs
  • Wij werken door het hele land
  • Afspraak binnen een week

Massief Eiken, Wit Geolied, Dubbel Gerookt, Schiedam

Onder de rook van de Zuid-Hollandse havenstad waar 24 uur per dag talloze schepen in- en uitvaren ligt op iets meer dan tien kilometer afstand de kleine, rustige stad Schiedam. In de gezinsvriendelijke wijk De Akkers staat deze gezellige woning waar Parket Onderhoud Service de eer heeft gekregen om de Massief Eiken vloer, gelegen in de royale woonkamer en de gang, te onderhouden.

Massief Eiken Wit Geolied

De bewoners van dit huis hebben destijds gekozen voor Gerookte Eiken vloer in een donker bruine olie. Ten tijde van het besluit om de vloer door Parket Onderhoud Service te laten schuren en oliën, is besloten om de vloer, in tegenstelling tot donker, de vloer een lichte kleur mee te geven. Namelijk een witte olie.

De kleur van een gerookte vloer na het schuren

Wanneer een Gerookte vloer geschuurd gaat worden, is het erg belangrijk om na de schuurbeurt de vloer opnieuw te roken. Men neemt namelijk aan dat een geschuurde vloer, door een bepaalde kleur olie of lak te kiezen, de door de klant gekozen kleur ook daadwerkelijk aanneemt. Dat is doorgaans ook zeker het geval, behalve wanneer het een Gerookte vloer betreft. Wanneer dat namelijk niet gebeurt, kunnen er vlekken in de vloer ontstaan. Dit komt doordat het rookproces dieper in de vloer zit dan alleen in de toplaag. Parket Onderhoud Service heeft de eigenaren van deze vloer op dat gebied dus goed geadviseerd.

Een warme sfeer door een witte eiken vloer

De keuze voor de witte olie voor deze vloer is erg goed gedaan. Niet alleen vanwege de warmte die de vloer meegeeft in de sfeervolle woonkamer, maar ook in combinatie met het interieur. Het woonhuis is namelijk voorzien van meubelstukken in taupe- lichtbruinachtige kleurtinten. Deze kleurkeuze haalt het gevoel van de vloer nog meer omhoog. Ook hebben de bewoners er slim aan gedaan om hun meubels te voorzien van viltjes, zo behoudt de vloer zijn mooie lichte glans en blijft hij in zijn waarde.

 

Is uw vloer ook toe aan een onderhoudsbeurt of wilt u uw vloer een andere uitstraling meegeven? Bereken hieronder uw prijs voor het onderhoud van uw vloer en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via ons contactformulier.

IN 2 MINUTEN EEN PRIJS BEREKENEN

Meer dan 45 jaar ervaring

Al sinds 1974 leggen en renoveren wij houten vloeren door het hele land! Deze vele jaren ervaring resulteren in prachtige gerenoveerde vloeren!

Volledige garantie

Wij geven garantie op alle werkzaamheden. Is iets na onze werkzaamheden niet naar wens? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Eigen parketteurs

Door ons eigen team van parketteurs kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. De uitstekende reacties die we mogen ontvangen van onze klanten zijn natuurlijk vooral dankzij hun vakwerk!