Houten vloer schuren in Gouda

Parket Onderhoud Service heeft al ruim 40 jaar ervaring met het renoveren van houten vloeren in het gehele land. Gouda is een van de regio’s in Nederland waar wij al bij meerdere klanten – met liefde en passie – hun vloer mochten renoveren. Zowel zakelijk als particulier zijn wij actief in de regio Gouda. Dit komt mede doordat onze eigen parketteurs en adviseurs door het hele land wonen. Ook hebben wij – naast ons hoofdkantoor in Hoogeveen – een extra centraal gelegen vestiging in Nieuwegein, waardoor wij snel en gemakkelijk te werk kunnen in alle provincies.

Houten vloer schuren regio Gouda

Uw houten vloer heeft eens in de zoveel tijd een flinke onderhoudsbeurt nodig om het uiterlijk van de vloer te behouden of om bijvoorbeeld uw vloer een nieuwe look mee te geven. Uw houten vloer schuren is dus eens in de tijd erg belangrijk. Om zeker te weten wat het beste is voor uw houten vloer kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hoogeveen (Drenthe), maar door ons extra magazijn in Nieuwegein kunnen wij ook in de westelijke provincies snel en flexibel te werk gaan. Bovendien is het ook mogelijk om een van onze adviseurs bij u thuis langs te laten komen. Wij tonen u dan een aantal voorbeelden en voorzien u van vakkundig advies. Zo krijgt u een idee van de uitstraling van een bepaalde vloer in uw woning, winkel of kantoorpand, en weet u ook direct meer over de mogelijkheden. Zo heeft u het beste advies voor uw houten vloer én het schuren van uw houten vloer door onze eigen parketteurs vlak bij u in de buurt!

Bereken hier uw prijs

Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor uw specifieke situatie in Gouda en omgeving? Bereken dan via onderstaande button uw prijs.

 

 

WANNEER UW VLOER LATEN SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw houten vloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • Voor het verkrijgen van een onderhoudsvriendelijke vloer

WAAROM KIEZEN VOOR POS?

 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Schuren gebeurt stofvrij
Klantcases Regio Gouda

Parket Onderhoud Service heeft in het verleden al een aantal fraaie vloeren mogen renoveren in de regio Gouda. Van oudsher kent Parket Onderhoud Service, toen nog bekend onder naam Baltussen Parket een groot aantal klanten uit Waddinxveen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Bodegraven en Gouda. Om u een goed beeld te geven van onze dienstverlening vindt u hieronder een aantal voorbeelden van opgeleverde renovatieprojecten in de omgeving.

Heeft u vragen?

Heeft u een parket- of houten vloer en wilt u hier een vraag over stellen? Is uw vloer toe aan een onderhoudsbeurt? Wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Of heeft u een opmerking? Schroom niet en neem contact met ons op via het contactformulier. Eén van onze medewerkers zal spoedig contact met u opnemen.