Nieuwe vloer? Baltussenvloeren.nl

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen parketteurs
  • Wij werken door het hele land
  • Afspraak binnen een week

Houten parketvloer schuren

Wij brengen uw parketvloer graag in topconditie

Onze adviseurs en parketteurs staan klaar om uw vloer te schuren! Al sinds 1974 zijn wij uw betrouwbare partner voor het schuren van uw houten parketvloer en verrichten wij met passie en liefde werk aan uw parketvloer.

Wanneer uw vloer laten schuren?

Bijvoorbeeld bij veel krassen en deukjes in uw houten vloer, kleurverschillen door zonlicht, wanneer u een andere uitstraling of kleur wilt, bij (water)schade aan uw houten vloer, bij uitbreiding/aanheling of voor het verkrijgen van een onderhoudsvriendelijke vloer.

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring en geven garantie op alle werkzaamheden. Wij hebben eigen parketteurs in dienst, waardoor wij iedere keer weer dezelfde kwaliteit kunnen leveren. Mocht het blijken dat het schuren van uw vloer niet nodig is, dan brengen wij u daarvan natuurlijk op de hoogte. Het kan namelijk heel wat schelen in uw portemonnee! Laat u door één van onze adviseurs met jarenlange ervaring adviseren over welke bewerking en kleur het mooiste passen bij uw interieur.

Bereken je prijs in 2 minuten

Direct een indicatie van de kosten voor het onderhoud aan uw houten vloer! U ziet meteen een inschatting van de kosten. Deze indicatie zal ook per email als offerte naar u worden toegestuurd.

Stap 1 van 3 - Uw vloer

Meer dan 45 jaar ervaring

Al sinds 1974 leggen en renoveren wij houten vloeren door het hele land! Deze vele jaren ervaring resulteren in prachtige gerenoveerde vloeren!

Volledige garantie

Wij geven garantie op alle werkzaamheden. Is iets na onze werkzaamheden niet naar wens? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Eigen parketteurs

Door ons eigen team van parketteurs kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. De uitstekende reacties die we mogen ontvangen van onze klanten zijn natuurlijk vooral dankzij hun vakwerk!