Lecol Master Polish V6 1L

Lecol Master Polish V6 1L

De slijtvaste beschermingslaag voor alle gelakte parketvloeren. Oplosmiddelvrije Polish op basis van speciaal gemodificeerde waterige polyurethaan acrylaat dispersies. De Lecol Master Polish V6 is verkrijgbaar in een matte of glanzende versie.

Wissen

Vanaf: 20,45

Product Description

Lecol Master Polish V6 beschrijving

De slijtvaste beschermingslaag voor alle gelakte parketvloeren. Oplosmiddelvrije Polish op basis van speciaal gemodificeerde waterige polyurethaan acrylaat dispersies. De Lecol Master Polish V6 is verkrijgbaar in een matte of glanzende versie. De Polish voorziet de vloer van een hoog elastische beschermingsfilm, is zeer goed bestendig tegen mechanische belastingen, vuil- en rubberstrepen afstotend en is veegvast. Lecol Master Polish V6 is geschikt voor alle gelakte parketvloeren.

Lecol Master Polish V6 gebruiksaanwijzing

Aanbrengen op een schone ondergrond met een zuivere pluisvrije en vochtige doek. Heeft u een oude vloer? Dan moet deze eerst grondig worden gereinigd met Lecol Remover OH45, zodanig dat de vloer absoluut schoon, vet- en wasvrij is. Vervolgens met zuiver water afspoelen. Doordat de ondergronden zo veelzijdig zijn dient een proefvlak uitgevoerd te worden om te testen of de Polish wordt opgenomen. Als u de Lecol Master Polish V6 aanbrengt op een volledig droge vloer moet dat wel gelijkmatig gaan met een schone en vochtige doek zonder pluizen of een speciale Polish verdeler. LET OP: Laat de vloer volledig drogen en niet na boenen! Om vormen van plassen en het ontstaan van schuim en luchtbelletjes te voorkomen. De droogtijd voor Lecol Master Polish V6 bedraagt ca. 30 minuten. Het materiaalverbruik is afhankelijk van het soort ondergrond. Het reinigen van de gebruikte gereedschappen is heel gemakkelijk: Direct na gebruik spoelen met zuiver water. De behandelde vloer reinigen met Lecol Clean OH49.

Lecol Master Polish V6 eigenschappen

Lecol Master Polish V6 is verkrijgbaar in: 1 liter
Lecol Master Polish V6 is verkrijgbaar in de afwerking: glans en mat.
Verbruik: 30-35 m2/l.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Lecol Master Polish V6.
Veiligheidsblad voor de Lecol Master Polish V6.

Additional Information

Merk

Lecol

Verbruik

30 – 35m2 p/l

Droogtijd

30 minuten

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Lak