Woca Worktop Gel

Woca Worktop Gel

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Woca Worktop Gel wordt gebruikt op geoliede oppervlakten die een opfrisbeurt kunnen gebruiken. De gel versterkt de natuurlijke look van het hout en zorg voor een hoogwaardig sterk oppervlak.

Wissen

17,50

Product Description

NWoca Worktop Gel beschrijving

Woca Worktop Gel wordt gebruikt op geoliede oppervlakten die een opfrisbeurt kunnen gebruiken. De gel versterkt de natuurlijke look van het hout en zorg voor een hoogwaardig sterk oppervlak. Woca Worktop Gel is ook beschikbaar in een witte variant, bedoeld om lichte en bleke houtsoorten mee te behandelen.

Woca Worktop Gel gebruiksaanwijzing

1. Reinig het te behandelen oppervlak goed met Woca Intensiefreiniger. Volg hierbij de instructies. Na de reiniging met de Woca Intensiefreiniger het oppervlak minstens 8 uur laten drogen.

2. U brengt de Woca Worktop Gel dun maar gelijkmatig aan met behulp van een boenmachine voorzien van een witte of rode pad. Blijf doorboenen totdat het hout er goed verzadigd uitziet. De gel is sneldrogend, dus wij raden u aan om in kleine stroken te werken.

3. Nu wrijft u het oppervlak droog met katoenen doeken, u zorgt hierbij ervoor dat het oppervlak er niet meer nat uitziet, en dat er geen overtollige gel meer achterblijft op het oppervlak.

4. Bent u nog niet tevreden over het resultaat m.b.t. de verzadigdheid van het hout na 4-6 uur, dan raden wij u aan om de volgende keer minder gel aan te brengen dan de eerste keer.

5. Het bewerkte oppervlak moet 4-6 uur drogen, hierna kunt u het oppervlak voorzichtig gebruiken. Volledige uitharding vindt plaats na 2-3 dagen. Hierna is het bewerkte oppervlak goed te behandelen met Woca Zeep (in spray).

6. Voor de regelmatige reiniging kunt u Woca Zeep of Woca Olie Conditioner gebruiken. Voor plaatselijke reiniging gebruikt u Woca Intensiefreiniger.

Woca Worktop Gel eigenschappen

Woca Worktop Gel is verkrijgbaar in: 0,40 liter
Woca Worktop Gel is verkrijgbaar in de kleuren: wit, mousse en naturel
Verbruik: 30 m3/l.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Woca Worktop Gel.

Additional Information

Merk

Woca

Inhoud

0,4 Liter

Verbruik

6 – 12m2 p/04l

Droogtijd

48 uur

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

Vloerafwerking

Olie