Woca Tannin Spot Easy Neutralizer

Woca Tannin Spot Easy Neutralizer

Woca Tannin Spot Easy Neutralizer wordt gebruikt voor het verwijderen van vlekken in uw Eiken houten vloer. De Woca Tannin Spot Easy Neutralizer verwijderd vlekken veroorzaakt door vocht en een zuur-reactie op het hout.

19,95

Product Description

Woca Tannin Spot Easy Neutralizer beschrijving

Woca Tannin Spot Easy Neutralizer wordt gebruikt voor het verwijderen van vlekken in uw Eiken houten vloer. De Woca Tannin Spot Easy Neutralizer verwijderd vlekken veroorzaakt door vocht en een zuur-reactie op het hout. Bijvoorbeeld wanneer u een metalen verfblik op een houten oppervlakte heeft laten staan. De Woca Tannin Spot Easy Neutralizer kan worden gebruikt op Eiken hout dat is behandeld met olie, was, zeep of op onbehandeld hout. Met Woca Tannin Spot Easy Neutralizer verdwijnen vlekken eenvoudig en effectief. De Woca Tannin Spot Easy Neutralizer kan ook worden gebruikt voor het verwijderen van urine & braaksel. Echter door het hoge zuurgehalte kunnen wij niet garanderen dat de vlekken volledig verdwijnen.

Woca Tannin Spot Easy Neutralizer gebruiksaanwijzing

Woca Tannin Spot Easy Neutralizer kan eenvoudig worden aangebracht en toegepast. Vernevel de Woca Easy Neutralizer over de te bewerken vlek en laat deze 30-60 minuten inwerken. Neem vervolgens de vlek af met een licht vochtige doek. Is de vlek nog niet weg? Dan kan u hetzelfde nogmaals herhalen. Als de houten ondergrond volledig droog is kunt u de vlek nabehandelen met de basisbehandeling voor het hout (olie, was, zeep). Maak altijd een proefstukje om te controleren of er een goede hechting ontstaat tussen het oppervlak en het product.

 

Ga naar de officiële productpagina van Woca >>

 

Let op: niet te gebruiken op gerookte eiken vloeren!

Woca Tannin Spot Easy Neutralizer eigenschappen

Woca Tannin Spot Easy Neutralizer is verkrijgbaar in: 0,25 liter.

Aanbrengen van Vlek verwijderaar

Bekijk in onderstaande video hoe de Woca Spot Easy Neutralizer van Parket Onderhoud Service aangebracht dient te worden.

 

Additional Information

Merk

Woca

Verbruik

N.v.t.

Droogtijd

30 – 60 minuten

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Olie, Was