Woca Onderhoudspasta 0,4L

Woca Onderhoudspasta 0,4L

Voor het onderhoud van alle geoliede vloeren gebruikt u de Woca Onderhoudspasta. Het is zowel handmatig als machinaal eenvoudig aan te brengen. Woca Onderhoudspasta is geschikt voor kinderspeelgoed en het is woon biologisch aanbevolen.

Wissen

29,85

Product Description

Woca Onderhoudspasta beschrijving

Woca Onderhoudspasta wordt in een duurzame tube geleverd. Woca Onderhoudspasta is uitermate geschikt voor houten vloeren welke vanaf fabriek reeds zijn geolied, o.a. de vloer van Ambiant en Solidfloor. Daarnaast is Woca Onderhoudspasta het onderhoudsproduct voor UV geoliede vloeren en natuurlijk geschikt voor alle Woca geoliede vloeren. De samenstelling van de pasta maakt het aanbrengen eenvoudig. Woca Onderhoudspasta is verkrijgbaar in naturel en wit. De Woca Onderhoudspasta zorgt voor een slijtvaste vuil- en water werende oppervlak.

Woca Onderhoudspasta gebruiksaanwijzing

Woca Onderhoudspasta kunt u handmatig met een witte pad of met een boenmachine aanbrengen. Een nabehandeling is niet noodzakelijk. U dient het regelmatig te reinigen met de Woca Natuurzeep. Voor een dieptereiniging gebruikt u de Woca Intensiefreiniger en voor het opfrissen de Woca Onderhoudsolie/-pasta.

Woca Onderhoudspasta eigenschappen

Woca Onderhoudspasta is verkrijgbaar in: 400 milliliter.
Woca Onderhoudspasta is verkrijgbaar in de kleuren: naturel en wit.
Verbruik: 60-80 m2 (afhankelijk van de houtsoort)

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Woca Onderhoudspasta.

Additional Information

Merk

Woca

Inhoud

0,4 Liter, 400 milliliter naturel, 400 milliliter wit

Verbruik

60 – 80m2 p/0,4l

Droogtijd

4 uur

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Olie