Woca Onderhoudsolie

Woca Onderhoudsolie

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Woca Onderhoudsolie is hét product voor het onderhoud van geoliede houten vloeren. Het is zowel handmatig als machinaal eenvoudig aan te brengen. Ook is het geschikt voor kinderspeelgoed. Woca Onderhoudsolie is woon biologisch aanbevolen.

Wissen

Vanaf: 22,95 Vanaf: 16,10

Product Description

Woca Onderhoudsolie beschrijving

Woca Onderhoudsolie is hét product voor het onderhoud van geoliede houten vloeren. Het is zowel handmatig als machinaal eenvoudig aan te brengen. Ook is het geschikt voor kinderspeelgoed. Woca Onderhoudsolie is woon biologisch aanbevolen. Dankzij Woca Onderhoudsolie wordt uw vloer extra slijtvast in de bovenste poriënlaag. Daarnaast krijgt het hout een finishing touch. De nerfstructuur en kleurnuances van het hout komen er mooi uit. Woca Onderhoudsolie wordt gebruikt voor naturel geoliede vloeren en wit voor wit geoliede vloeren. Ook wordt Woca Onderhoudsolie gebruikt voor een afsluitende polijstbehandeling en het continu onderhouden van geoliede vloeren.

Gebruiksaanwijzing

De Woca Onderhoudsolie kan zowel handmatig (met een sproeiflacon) als machinaal (met een boen-/poliermachine) worden aangebracht. Een nabehandeling is niet noodzakelijk. Voor het reinigen en onderhouden van een vloer, die door Woca Onderhoudsolie is geolied, is het slim om regelmatig te schoonmaken met Woca Zeep.

Eigenschappen

Woca Onderhoudsolie is verkrijgbaar in: 1 liter, 2,5 liter en 5 liter.
Woca Onderhoudsolie is verkrijgbaar in de kleuren: naturel, wit, grijs en bruin.
Verbruik: 30-40 m2/l afhankelijk van de houtsoort.

Aanvullende Informatie

Gebruiksaanwijzing voor het machinaal aanbrengen van Woca Onderhoudsolie.
Gebruiksaanwijzing voor het handmatig aanbrengen van Woca Onderhoudsolie.

 

Additional Information

Merk

Woca

Verbruik

30 – 40m2 p/l

Droogtijd

4 uur

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

Vloerafwerking

Olie