Woca Houtloog 2,5L

Woca Houtloog 2,5L

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Woca houtloog wordt gebruikt voor het logen van nieuw of geschuurd hout. Dit geldt voor zowel massieve als lamel vloeren. Woca houtloog voorkomt vergeling en geeft een lichter oppervlak.

Wissen

42,75 29,95

Product Description

Woca Houtloog beschrijving

Woca Houtloog wordt gebruikt voor het logen van nieuw of geschuurd hout. Dit geldt voor zowel massieve als lamel vloeren. Woca Houtloog voorkomt vergeling en geeft een lichter oppervlak. Woca Houtoog is geschikt voor alle houtsoorten en kinderspeelgoed. Het is verkrijgbaar in wit en grijs. Het product is woon biologisch aanbevolen. Woca Houtloog moet altijd worden nabehandeld met olie, lak of zeep. De resultaten van de logen zijn verschillend. Houtloog wit geeft het hout een lichte uitstraling terwijl houtloog grijs een vergrijsde uitstraling geeft.

Woca Houtloog gebruiksaanwijzing

Voor het aanbrengen van Woca Houtloog heeft u een nylon verfroller nodig. Pas deze rijkelijk toe in de richting van het hout. Na één à twee uur dient u het te reinigen met de Woca Intensiefreiniger of de volgende dag te polijsten met een schurende groene pad.

De Woca Loogbehandeling geeft het hout geen bescherming en moet daarom altijd worden gevolgd door een behandeling met één van de volgende behandelingsproducten:

Woca Houtloog eigenschappen

Woca Houtloog is verkrijgbaar in: 2,5 liter.
Woca Houtloog is verkrijgbaar in de kleuren: wit en grijs.
Verbruik: 8-10 m2/l.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Woca Houtloog.

Aanbrengen van Woca Houtloog

Bekijk in onderstaande instructievideo hoe de Woca Houtloog van Parket Onderhoud Service aangebracht dient te worden.

 

Additional Information

Merk

Woca

Verbruik

8 – 10m2 p/l

Droogtijd

2 uur

Levertijd

Binnen 3 werkdagen