Woca Diamond Olie

Woca Diamond Olie

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Woca Diamond Olie kan wordt toepast als machinale basisbehandeling voor uw houten vloer. De Woca Diamond Olie is een hoogwaardig product die een sterke bescherming biedt voor het hout. De olie is sterk, vuil- en waterbestendig en flexibel.

Wissen

Vanaf: 75,00

Product Description

Woca Diamond Olie beschrijving

Woca Diamond Olie kan wordt toepast als machinale basisbehandeling voor uw houten vloer. De Woca Diamond Olie is een hoogwaardig product die een sterke bescherming biedt voor het hout. De olie is sterk, vuil- en waterbestendig en flexibel. De Woca Diamond Olie is zeer geschikt voor intensief belopen ruimtes. Ook kan de Woca Diamond Olie worden gebruikt als laatste afwerklaag voor een fabrieksmatig geoliede vloer voor een extra bescherming. Ook als laatste afwerklaag in combinatie met de Woca Color Olie is de Woca Diamond Olie goed geschikt. Woca Diamond Olie is een sneldrogende 1-component olie en bevat minder dan 1% oplosmiddel. De Woca Diamond Olie kan worden toegepast op zowel nieuwe onbehandelde houten vloeren als op geschuurde houten vloeren. Woca Diamond Olie, deze is geschikt voor alle houtsoorten. Ook is de Woca Diamond Olie waterproof, is zeer sneldrogend en beschikt over een vast stoffengehalte.

Woca Diamond Olie gebruiksaanwijzing

Woca Diamond Olie kan worden aangebracht met een kwast of roller. Indien mogelijk adviseren wij u een boenmachine te gebruiken voor een gelijkmatige verdeling. Laat de olie vervolgens 5 tot 10 minuten in het hout trekken. De delen van het hout die sneller indrogen kunt u extra verzadigen. Vervolgens dient u de vloer uit te poetsen zodat er geen overtollige olie achterblijft op de vloer. De vloer dient vervolgens 6-8 uur te drogen en moet nog een keer na worden behandeld met een kleine hoeveelheid Woca Diamond Olie. De olie dient vervolgens 24 uur te drogen voordat deze kan worden belopen. De volledige uitharding bedraagt 3 dagen, tijdens deze dagen dient u alle contact met water te vermijden. Wilt u de Woca Diamond Olie in 1 laag aanbrengen? Gebruik dan de Patina Disks onder de pad. Een vloer behandeld met Woca Diamond Olie kan worden onderhouden met Woca Zeep en Woca Olie Conditioner.

Woca Diamond Olie eigenschappen

Woca Diamond Olie is verkrijgbaar in: 1 liter en 2,5 liter.
Woca Diamond Olie is verkrijgbaar in de kleuren: naturel, wit, extra wit, sand grey, concrete grey, choclate brown, smoke brown, caramel brown en carbon black.
Verbruik: 20-25m2 /1L afhankelijk van de houtsoort.

Aanvullende informatie

Woca Diamond olie Kleurenstaal.
Gebruiksaanwijzing voor het aanbrengen van Woca Diamond oil.

Aanbrengen van Woca Diamond Olie

Bekijk in onderstaande video hoe de Woca Diamond Olie van Parket Onderhoud Service aangebracht dient te worden.

 

Additional Information

Merk

Woca

Verbruik

20 – 25m2 p/l

Droogtijd

24 uur

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

Vloerafwerking

Olie