Woca Basic Soap wit 1L

Woca Basic Soap wit 1L

Dit product wordt niet langer geproduceerd.

Een alternatief voor dit product is Woca Olie Conditioner.

Uitverkocht

Product Description

Woca Basic Soap Wit beschrijving

Woca Basic Soap Wit wordt gebruikt op houtsoorten zoals eiken, beuken, essen en naaldhout. U gebruikt Woca Basic Soap niet alleen op vloeren, maar u kunt het ook gebruiken op meubels en overig houtwerk in het interieur. Met dit product verzadigt u de poriën van het hout, zonder het te verkleuren. Basic Soap white zorgt voor dé unieke Scandinavische zachte witte white wash finish die bestand is tegen vuil en vocht.

Woca Basic Soap Wit gebruiksaanwijzing

Voordat u Woca Basic Soap Wit gaat aanbrengen op uw vloer, schuurt u het hout fijn, en bevochtigt het met Woca Intensiefreiniger. Gebruik de intensiefreiniger met een concentratie van 125 ml op 5 liter water. De zeep hoeft u niet te verdunnen, deze wordt kant-en-klaar geleverd. U brengt de Woca Basic Soap Wit in 4 gemakkelijke stappen op uw vloer aan:

1. U giet de Woca Basic Soap Wit in een emmer en u brengt de zeep strak en egaal aan met een kwast, borstel of kortharige verfroller.

2. Vervolgens wrijft u de zeep in het hout met behulp van een witte pad. Herhaal deze stap totdat het hout voldoende verzadigd lijkt.

3. Stap 3 is de overtollige zeep verwijderen met een katoenen doek, u herhaalt deze stap tot het houten oppervlak glad aanvoelt. Het drogen duurt 24 uur.

4. Na deze 24 uur reinigt u het oppervlak met Woca Zeep wit in een concentratie van 125 ml op 5 liter koud water of met de Woca Zeep wit spray. Uw vloer is klaar voor gebruik als het oppervlak helemaal droog is.

Woca Basic Soap White eigenschappen

Woca Basic Soap Wit is verkrijgbaar in: 1 liter.
Woca Basic Soap is verkrijgbaar in de kleuren: wit
Verbruik: 10-15 m2/l.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Woca Basic Soap.

 

Additional Information

Merk

Woca

Verbruik

10 – 15m2 p/l

Droogtijd

24 uur

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Olie