Vesting Vloerolie

Vesting Vloerolie geeft uw vloer een goede onderhoudsbeurt. De Natuurlijke Vloerolie beschermt en voedt het hout van uw vloer. Daarnaast is Vesting Vloerolie een waterafstotende olie, waardoor water niet in uw vloer zal gaan trekken. De olie is te gebruiken op elke houten vloer. Vesting Vloerolie is een transparante olie waardoor de kleur van uw vloer niet wordt aangetast.

Wissen

Vanaf: 45,00

Product Description

Vesting Natuurlijke Vloerolie toepassing

Vesting Vloerolie geeft uw vloer een goede onderhoudsbeurt. De olie beschermt en voedt het hout van uw vloer. Daarnaast is de olie een waterafstotende olie, waardoor water niet in uw vloer zal gaan trekken. De olie is te gebruiken op elke houten vloer en is een transparante olie waardoor de kleur van uw vloer niet wordt aangetast.

Vesting Vloerolie gebruiksaanwijzing

Alvorens het aanbrengen van de vloerolie zorgt u ervoor dat uw ondergrond geschuurd en schoon is. Schuren is niet noodzakelijk maar voor het beste resultaat raden wij u wel aan dit te doen. Breng de olie vervolgens in dunne lagen aan met een borstel, spons of roller. Al het overbodige olie kunt u verwijderen met een doek. Herhaal deze werkwijze ongeveer 2 keer. Het proces is klaar wanneer uw vloer niet meer kleeft na het inwrijven.

Vesting Vloerolie eigenschappen

De Vesting Vloerolie is verkrijgbaar in: 1 liter.
De olie is verkrijgbaar in de kleur: Amerikaans noten, antiek donker, antiek licht, dubbel gerookt, eiken donker, grijs, kalkgrijs, naturola, teak, wengé en wit.
Verbruik: 30 – 40 m2 / 1l.

Additional Information

Variant

Amerikaans noten, Antiek donker, Antiek licht, Dubbel gerookt, Eiken donker, Grijs, Kalkgrijs, Kersen, Naturel, Naturola, Teak, Wengé, Wit

Merk

Parket Onderhoud Service