Stadler Form Luchtreiniger Viktor

  • Stadler Form Luchtreiniger Viktor

Stadler Form Luchtreiniger Viktor

Stadler Form Luchtreiniger Viktor zal de luchtvochtigheid op de juiste percentage brengen en zal ook de lucht filteren, dit bevorderd uw gezondheid.

Wissen

Vanaf: 288,95

Product Description

Stadler Form Luchtreiniger Viktor toepassing

Stadler Form Luchtreiniger Viktor zorgt voor de juiste luchtvochtigheid. De juiste luchtvochtigheid in uw woning/huis/appartement is erg belangrijk. Als u de verwarming aanzet kan de lucht droog worden. Een droge lucht binnenhuis kan leiden tot gezondheidsklachten daarnaast kan u uw parket gaan vervormen.

WAT IS LUCHTVOCHTIGHEID PRECIES?

Bij luchtvochtigheid wordt vaak de relatieve luchtvochtigheid bedoel. Deze wordt in een percentage uitgedrukt. welke staat voor de maximale hoeveelheid waterdamp die de lucht bij een bepaalde temperatuur en luchtdruk bevat. Bij een dalende temperatuur kan de lucht minder waterdamp opnemen, bij een stijgende temperatuur met een dezelfde hoeveelheid waterdamp, neemt de luchtvochtigheid toe.

De luchtvochtigheid zal in de zomer naar boven schieten en in de winter schiet deze omlaag, bij veel huishoudens zelfs onder de 40%. De ideale luchtvochtigheid is 55%. De Stadler Luchbevochtiger Viktor zal de luchtvochtigheid op de juiste percentage brengen. Deze luchtbevochtiger zorgt niet alleen voor de juiste luchtvochtigheid maar filter ook de lucht.

Lucht in kamer is vaak vol met fijn stof, pollen en nare geurtjes, maar ook virussen en bacteriën. Viktor filtert deze lucht door middel van een speciaal ontwikkeld HPP filter systeem, waardoor u weer opgelucht adem kunt halen! Viktor is klein, maar groot op zijn eigen manier. Het speciale filtert verschoont de lucht, terwijl actief koolstof de nare geurtjes verwijdert. En omdat Viktor vijf standen (van extreem stil tot krachtig qua prestaties) en een dimbare LED-bediening heeft kunt u bovendien genieten van een goede nachtrust!

Stadler Form Luchtreiniger Viktor gebruiksaanwijzing

Vul het water aan tot de maximale capaciteit, vervolgens zal de led op blauw staan. Dit bekent dat de Stadler Luchtbevochtiger werkt. Mocht het zo zijn dat de rode led gaat branden moet u er water toevoegen.

Stadler Form Luchtreiniger Viktor eigenschappen

  • Verkrijgbaar in de kleuren: zwart en wit
  • Luchtreiniger
  • Vermogen: 10 to 34 Watt
  • HPP™ Filter systeem
  • Nachtstatus
  • Geurverspreider
  • Afmetingen: 451 x 196 x 246mm (breedte x hoogte x diepte)
  • Gewicht: 5.5 kg
  • Verkrijgbaar in de kleuren: zwart en wit

Additional Information

Merk

stadler form luchtbevochtigers

Inhoud

1 stuk wit, 1 stuk zwart

Variant

1 stuk + Antikalkfilter, 1 stuk Los