Stadler Form Oskar Filter

Stadler Form Oskar Filter

Een Oskar wordt geleverd met een filterset. Er is geen indicatie die aangeeft wanneer de filter vervangen dient te worden. Wel is er ruimte om de datum te noteren op de filter. Een filterset gaat gemiddeld 2 tot 3 maanden mee, afhankelijk van het gebruik.

Wissen

Vanaf: 17,45

Product Description

Stadler Form Oskar Filter toepassing

Vervangings filterset (2 filters) voor de Oskar luchtbevochtiger van Stadler Form. Stadler Form Oskar Filter wordt geleverd met een filterset. Er is geen indicatie die aangeeft wanneer de filter vervangen dient te worden. Wel is er ruimte om de datum te noteren op de filter. Een filterset gaat gemiddeld 2 tot 3 maanden mee, afhankelijk van het gebruik.

De werking zal naar verloop van tijd verminderen. Als de filtercassettes langer in gebruik blijven, kan enerzijds de bevochtigingprestatie sterk afvallen en anderzijds de antibacteriële behandeling van de cassettes niet meer worden gewaarborgd. De filters zijn behandeld tegen bacterie vorming in het water.

Stadler Form Oskar Filtergebruiksaanwijzing

Vervang de oude filters en vervang deze door de nieuwe filters. let erop dat het blauwe lampje weer gaat branden dan werkt het apparaat weer perfect.

Stadler Form Oskar Filter eigenschappen

Filters worden per 2 verkocht.
Filters gaan afhankelijk van verbruik 2 a 3 maanden mee.

Additional Information

Merk

stadler form luchtbevochtigers

Variant

2 stuk filters, 4 stuk filters