Stadler Form Luchtbevochtiger Jack

 • Stadler Form Luchtbevochtiger Jack

Stadler Form Luchtbevochtiger Jack

Stadler Form Luchtbevochtiger Jack zal de luchtvochtigheid op de juiste percentage brengen en zal ook de lucht filteren, dit bevorderd uw gezondheid.

Wissen

Vanaf: 249,00

Product Description

Stadler Form Luchtbevochtiger Jack toepassing

Stadler Form Luchtbevochtiger Jack zorgt voor de juiste luchtvochtigheid. De juiste luchtvochtigheid in uw woning/huis/appartement is erg belangrijk. Als u de verwarming aanzet kan de lucht droog worden. Een droge lucht binnenhuis kan leiden tot gezondheidsklachten daarnaast kan u uw parket gaan vervormen.

WAT IS LUCHTVOCHTIGHEID PRECIES?

Bij luchtvochtigheid wordt vaak de relatieve luchtvochtigheid bedoel. Deze wordt in een percentage uitgedrukt. welke staat voor de maximale hoeveelheid waterdamp die de lucht bij een bepaalde temperatuur en luchtdruk bevat. Bij een dalende temperatuur kan de lucht minder waterdamp opnemen, bij een stijgende temperatuur met een dezelfde hoeveelheid waterdamp, neemt de luchtvochtigheid toe.

De luchtvochtigheid zal in de zomer naar boven schieten en in de winter schiet deze omlaag, bij veel huishoudens zelfs onder de 40%. De ideale luchtvochtigheid is 55%. Stadler Form luchtbevochtiger Jack zal de luchtvochtigheid op de juiste percentage brengen. Deze luchtbevochtiger zorgt niet alleen voor de juiste luchtvochtigheid maar filter ook de lucht. Heeft u bijvoorbeeld pollen, stof, onaangename geuren, virussen of bacteriën in de lucht dan worden deze gefilterd door de Robert luchtbevochtiger. Door middel van een speciaal ontwikkelt HPP filtersysteem wordt de lucht gefilterd. Mocht het reservoir leeg zijn, dan schakelt de Jack zich automatisch uit, dit zorgt ervoor dat de luchtbevochtiger erg energie zuinig is. Voor ’s nachts kan de LED verlicht gedimd worden, ideaal als de Jack Form in uw slaapkamer staat. ook is er een vakje voor het toevoegen van verfrissende geuren en oliën aanwezig, dit zorgt voor een aangename geur in uw huis. Jack is sterk, want deze ultrasone luchtbevochtiger kan ruimtes tot 65m2 bevochtigen! Door de geïntegreerde antikalkcartridge wordt potentiële kalkaanslag aanzienlijk verminderd. De voorverwarming helpt de bevochtigde lucht efficiënter te verdelen. StadlerForm Jack, wie sterk is kan ook slim zijn!

 

Stadler Form Luchtbevochtiger Jack gebruiksaanwijzing

Vul het water aan tot de maximale capaciteit, vervolgens zal de led op blauw staan. Dit bekent dat de Stadler Luchtbevochtiger werkt. Mocht het zo zijn dat de rode led gaat branden moet u er water toevoegen.

 

Stadler Form Luchtbevochtiger Jack eigenschappen

 • Verbruik: 40 Watt, tot 0,48 liter per uur
 • Vermogen met voorverwarming: 125 Watt
 • Uitvoer: 480 gram per uur
 • Inclusief antikalkfilter
 • Touch control bediening
 • Voor ruimtes tot 65m2* / 160m3
 • Inhoud: 5 L
 • Afmeting: 316 x 230 x 165 mm (h x b x d)
 • Gewicht: 3,2 kg
 • Ingebouwde hygrostaat

Additional Information

Merk

stadler form luchtbevochtigers