Rubio Monocoat Soap Satin

  • Rubio Monocoat zeep Satin 1L

Rubio Monocoat Soap Satin

De Rubio Monocoat Soap Satin is een onderhoudsmiddel dat wordt gebruikt om vloeren te reinigen. Rubio Monocoat Soap Satin is een aanvullend product op de Rubio Monocoat Oil Plus.  De Rubio Monocoat Soap Satin zorgt voor een glanzend resultaat.

Wissen

Vanaf: 19,95

Product Description

Rubio Monocoat Soap Satin toepassing

De Rubio Monocoat Soap Satin is een onderhoudsmiddel dat wordt gebruikt om vloeren te reinigen. Rubio Monocoat Soap Satin is een aanvullend product op de Rubio Monocoat Oil Plus.  De Rubio Monocoat Soap Satin zorgt voor een glanzend resultaat. Voor een mat resultaat gebruikt u de normale Rubio Monocoat Soap.

Rubio Monocoat Soap Satin gebruiksaanwijzing

Onderhoud uw vloer 1 keer per week met de Rubio Monocoat Soap Satin. Voor dat u de Rubio Monocoat Soap Satin aanbrengt is het van belang dat uw vloer is ontdaan van stof. Vul een emmer met water (10 liter) en voeg daar de Rubio Monocoat Soap Satin bij (0,15 liter). Vervolgens vult u een tweede emmer met zuiver water. Voor het aanbrengen van de Rubio Monocoat Soap Satin gebruikt u een mop. Dompel deze in de emmer met Rubio Monocoat Soap Satin en wring de mop goed uit. Wanneer u hiermee een gedeelte van de vloer heeft gehad spoelt u de mop om in de emmer met zuiver water. Vervolgens maakt u de mop opnieuw nat in de emmer met Rubio Monocoat Soap Satin en gaat u verder met het volgende gedeelte van de vloer. Dit herhaalt u tot u de hele oppervlakte hebt gehad. Na dat u de vloer heeft behandelt met Rubio Monocoat Soap Satin laat u hem ongeveer 30 minuten drogen.

Rubio Monocoat Soap Satin eigenschappen

Rubio Monocoat Soap Satin is verkrijgbaar in: 1 liter en 5 liter.
Verbruik: 10l water / 0,15l Rubio Monocoat Soap Satin.

Additional Information

Merk

Rubio Monocoat

Inhoud

1 Liter, 5 Liter