Rubio Monocoat Refresh

  • Rubio Monocoat Refresh spray

Rubio Monocoat Refresh

De fabrikant heeft besloten om de productie van de Rubio monocoat refresh stop te zetten, dit vanwege de oplosmiddelen in het product. Wij kunnen daarom dit product niet meer leveren en adviseren u te informeren naar de beschikbaarheid van het product of naar een alternatief hiervan.

Wissen

54,95

Product Description

UITLOPEND PRODUCT

De fabrikant heeft besloten om de productie van de Rubio monocoat refresh stop te zetten, dit vanwege de oplosmiddelen in het product. Wij kunnen daarom dit product leveren zolang de voorraad strekt. In de toekomst kunt u het volgende milieuvriendelijke product te bestellen, namelijk de Rubio Monocoat Refresh Eco.


Rubio Monocoat Refresh toepassing

Monocoat Refresh wordt gebruikt wanneer u uw vloer een glans en bescherminglaag wilt geven. Als uw vloer te droog of te ruw aanvoelt, kunt u uw vloer heropfrissen met Monocoat Refresh. Ook kunt u Monocoat Refresh gebruiken als er houtvezels vrij komen. U brengt bij elke behandeling het product aan op de gehele vloer.

Rubio Monocoat Refresh gebruiksaanwijzing

Ontdoe uw vloer van al het stof. Bij het aanbrengen heeft u 2 opties: U kan dit product verstuiven of op de vloer aanbrengen met een doek. U hoeft niet zo veel Monocoat Refresh te gebruiken, u voorkomt zo dat de vloer plakkerig wordt. Laat het product een paar minuten inweken. U kan de vloer nu droogwrijven met een doek, met keukenpapier of met een boenmachine met daarop een witte pad bevestigd. Vloer afwerken met een absorberende doek. Behandel met dit product niet te grote zones; dit om te voorkomen dat de oppervlakte in langer dan 20 minuten handdroog gewreven wordt. Uw vloer is volledig beloopbaar na 4 tot 6 uur.

Rubio Monocoat Refresh eigenschappen

Rubio Monocoat Refresh is verkrijgbaar in: 1 liter (blik).
Verbruik: 100 m2 / 1l.

 

Additional Information

Merk

Rubio Monocoat

Inhoud

1 liter blik, 400 milliliter spray