Rubio Monocoat Pre-color Easy

Rubio Monocoat Pre-color Easy

Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis.

Rubio Monocoat Precolor Easy is een voorkleuring, die steeds wordt toegepast in combinatie met de Rubio Monocoat Oil Plus 2C, met de bedoeling unieke kleureffecten te creëren.

Wissen

44,95

Product Description

Rubio Monocoat Precol Easy toepassing

Rubio Monocoat Precolor Easy is een voorkleuring, die steeds wordt toegepast in combinatie met de Rubio Monocoat Oil Plus 2C, met de bedoeling unieke kleureffecten te creëren. De combinatiemogelijkheid van 14 voorkleuren en 40 kleuren olie schept onbeperkte creatieve mogelijkheden (mede doordat de kleuren van het Rubio Monocoat Precolor Easy palet ook onderling gemengd kunnen worden) en dat terwijl de optimale moleculaire binding van de Rubio Monocoat Oil Plus 2C met het hout gegarandeerd blijft. Rubio Monocoat Precol Easy zorgt voor een natuurlijke uitstraling en is met een boenmachine aan te brengen.

Rubio Monocoat Precol Easy gebruiksaanwijzing

Schuur het oppervlak volgens de regels van de kunst. Bij renovatie van oude vloeren dienen restanten van voormalige behandelingen (vernis, olie, was…)  volledig verwijderd te worden. Stofzuig het oppervlak, en reinig met Rubio Monocoat Cleaner. Roer het product goed op met de roerstok. Manuele toeppasing; Strijk het hout volledig in met Rubio Monocoat Precolor Easy, met een borstel. Wrijf gelijkmatig uit met een niet-pluizende doek. Werk hierbij in zones van die grootte, dat handmatig bijwerken mogelijk is zonder de bewerkte zone te moeten betreden. Machinale toepassing; strijk het hout volledig in met Rubio Monocoat Precolor Easy. Wrijf uit met een boenmachine voorzien van een witte pad tot er geen kringen meer zichtbaar zijn. Wrijf daarna de randen gelijkmatig uit met een nietpluizende doek. Werk hierbij in zones van die grootte, dat handmatig bijwerken mogelijk is zonder de bewerkte zone te moeten betreden. Laat het oppervlak gedurende 1 à 3 uur drogen. De exacte droogtijd is afhankelijk van de ondergrond, benatting, temperatuur en ventilatie. Eventuele overlappingen na droging kunnen steeds verwijderd worden door plaatselijk opnieuw met Rubio Monocoat Precolor Easy uit te wrijven. Breng nu de Rubio Monocoat Oil Plus 2C aan.Raadpleeg hierbij de gebruiksaanwijzing van de olie voor een correcte toepassing! Eventuele opstaande houtvezels dient men voor het aanbrengen van de olie nog eens lichtjes te slissen met de boenmachine voorzien van een beige pad. Nadien grondig stofzuigen. Opmerking: Niet gebruiken in combinatie met watergedragen afwerkingsproducten!

Rubio Monocoat Precol Easy gebruiksaanwijzingen.

Rubio Monocoat Precol Easy eigenschappen

Rubio Monocoat Precol Easy is verkrijgbaar in: 1 liter en 0,1 liter.
Rubio Monocoat Precol Easy is verkrijgbaar in de kleuren: aqua light grey, black en white.
Verbruik: 80 – 100 m2 / 1l.

 

Additional Information

Inhoud

0,1 Liter, 1 Liter

Levertijd

Voor 14:00 besteld – volgende werkdag in huis

Merk

Rubio Monocoat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rubio Monocoat Pre-color Easy” te beoordelen