Rubio Monocoat Oil Plus Pure

  • Rubio Monocoat Oil plus

Rubio Monocoat Oil Plus Pure

Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis.

Deze behandeling wordt toegepast wanneer krassen of brandvlekken gemaakt werden of wanneer de behandelde vloer tekenen van slijtage vertoont. Tijdens lokale behandelingen zullen enkel de door beschadiging vrijgekomen vezels zich binden met de nieuwe olie.

Wissen

Vanaf: 44,95

Product Description

Rubio Monocoat Oil Plus Pure toepassing

Deze behandeling wordt toegepast wanneer krassen of brandvlekken gemaakt werden of wanneer de behandelde vloer tekenen van slijtage vertoont. Tijdens lokale behandelingen zullen enkel de door beschadiging vrijgekomen vezels zich binden met de nieuwe olie.

Rubio Monocoat Oil Plus Pure gebruiksaanwijzing

Het product goed doorroeren en vervolgens de Monocoat oil Plus aanbrengen op de complete vloer doormiddel van een boenmachine of doek. Een paar minuten laten inweken. Na deze paar minuten kunt u het overtollige vuil verwijderen doormiddel van een boenmachine. Dag 2: Het terugplaatsen van de meubels kan gedaan worden in 24 tot 36 uur. Monocoat Oil Plus Pure gaat een binding aan met de houtvezels op moleculair niveau, met als resultaat een duurzame bescherming. Monocoat producten niet gebruiken zonder vooraf kennis te nemen van het technisch merkblad. Monocoat Oil Plus Pure gaat een binding aan met de houtvezels op moleculair niveau, met als resultaat een duurzame bescherming.

Rubio Monocoat Oil Plus Pure eigenschappen

Rubio Monocoat Oil Plus Pure is verkrijgbaar in: 0,5 liter, 1 liter, 2,75 liter en 5 liter.
Verbruik: 30 – 50 m2 / 1l.

 


Aanbevolen: Rubio Monocoat Refresh Eco

De Rubio Monocoat Refresh Eco is een kant en klaar product voor het opfrissen en herstellen van alle houten oppervlakken die behandeld zijn met een Rubio Monocoat Oil. Het product wordt gebruikt voor een houten oppervlak dat lichte slijtage plekken vertoond of te droog aanvoelt. Dit product bevat géén pigment. Wanneer het houten oppervlak van kleur herstelt dient te worden, kan de Rubio Monocoat Oil gebruikt worden waarmee het oppervlak oorspronkelijk behandeld is.

Additional Information

Merk

Rubio Monocoat

Inhoud

0,5 liter transparant, 1 liter transparant, 2,75 liter transparant, 5 liter transparant

Levertijd

Voor 14:00 besteld – volgende werkdag in huis