Rigostep ROYL 2K Clear

Rigostep ROYL 2K Clear

Levertijd: 3 werkdagen.

Wissen

Vanaf: 54,95 Vanaf: 38,45

Product Description

De Rigostep ROYL 2K is een oplosmiddelvrije, impregnerende 2-componenten olie voor parket, meubelen en andere houten oppervlakken. Dit product is geschikt voor intensief belast gebruik binnenshuis.

De Rigostep ROYL 2K is de snelst drogende olie in de markt. Uw vloer is droog en bestendig na 24 uur. De vloer is volledig belastbaar na 3 dagen (de vloer niet eerder afdekken met folie, tapijten, etc.). De olie kan in één keer over de hele vloer worden aangebracht en droog gewreven, dus u hoeft in delen te werken. Het is bovendien zuinig in gebruik: 1 liter is voldoende voor 30 tot 40 vierkante meter.

De Rigostep ROYL 2K Clear is volledig oplosmiddelvrij. Dit is de Basis Clear #4560 variant. U kunt deze op kleur brengen met een van de ROYL Kleurpigmenten. Verwerk dit product niet bij een (vloer-)temperatuur beneden 10°C of een luchtvochtigheid van boven de 80%. Zorg voor voldoende ventilatie tijdens het aanbrengen en drogen van de olie. Een gesloten verpakking is minimaal 2 jaar houdbaar. Na opening is dit product beperkt houdbaar.

Rigostep ROYL 2K gebruiksaanwijzingen

Rigostep ROYL 2K gebruiksaanwijzing.

Rigostep ROYL 2K eigenschappen

  • Dit product is verkrijgbaar in 1 liter en 5 liter in de kleur Clear #4560.
  • Droogtijd: lichtbelastbaar na 24 uur, volledig belastbaar na 3 dagen.
  • Verbruik: 30-40 vierkante meter per liter.

Additional Information

Aantal m2

30-40

Droogtijd

24 uur

Inhoud

1 Liter, 5 Liter

Kleur

Clear #4560

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

Merk

Rigostep

Productsoorten

Basisolie

Verbruik

30-40 M2/L