Rigostep Skylt original lak

Rigostep Skylt original lak

De RigoStep Skylt is een unieke lak dat een nagenoeg onzichtbare, ultramatte laag vormt, die aan de ondergrond een fraaie natuurlijke uitstraling geeft (als onbehandeld) en tegelijkertijd optimaal beschermt tegen slijtage en vlekken.

Wissen

Vanaf: 44,95

Product Description

RigoStep Skylt original toepassing

De RigoStep Skylt is een unieke lak dat een nagenoeg onzichtbare, ultramatte laag vormt, die aan de ondergrond een fraaie natuurlijke uitstraling geeft (als onbehandeld) en tegelijkertijd optimaal beschermt tegen slijtage en vlekken. De RigoStep Skylt geeft door zijn licht blekende en unieke ultramatte aspect ook aan kant-en-klaar parket en andere eerder gelakte oppervlakken een mooie, natuurlijke uitstraling. U kunt de RigoStep Skylt gebruiken voor o.a. parket, kurk, planken en linoleum. Dit kunnen vloeren zijn, maar ook meubels. Niet alleen is de RigoStep Skylt toepasbaar in uw eigen huis, ook op kantoren, in winkels en openbare gebouwen is de RigoStep Skylt prima te gebruiken. RigoStep Skylt bewaart de natuurlijke uitstraling.

Rigostep Skylt original gebruiksaanwijzing

Rigostep Skylt is klaar voor gebruik. De Rigostep Skylt dient niet verdunt te worden, dit verstoord de precieze balans van ingrediënten. Meng de componenten van B met A. 1 gewichtsdeel B op 6,7 gewichtsdeel A. Vervolgd mengt u dit grondig en dient u het te gebruiken binnen 2 – 3 uur. Verdeel de lak gelijkmatig in stroken of vakken. Rigostep Skylt dient u ruim aan te brengen. Voor de laatste laag dient u de vloer licht te schuren. Maak de kamer en de vloer daarna stofvrij. Bewaart de natuurlijke uitstraling. Onzichtbaar: het oppervlak lijkt onbehandeld. Glans < 5% – blijft ook ultramat bij een lage kijkhoek. Droogtijd: Handdroog : na 1 – 2 uur. Licht belastbaar : na 12 – 16 uur. Overlakbaar : na 5 – 6 uur, Volledig belastbaar : na 7 – 14 dagen. Onderhoud: Met RigoStep SKYLT Conditioner. Om het aspect optimaal te behouden, wordt op SKYLT gebruikelijk geen polish toegepast. Daardoor eventueel zichtbaar blijvende gebruikssporen horen bij de natuurlijke karakteristiek.

Rigostep Skylt original eigenschappen

Rigostep Skylt is verkrijgbaar in: 1 en 4 liter.
Verbruik: 10 m2 / 1l.

Additional Information

Merk

Rigostep

Variant

1 liter, 4 liter