Rigostep Skylt Titanium lak

Rigostep Skylt Titanium lak

Rigostep Skylt Titanium is een 2-componenten high solid polyurethaanlak op waterbasis. Dit product geeft een unieke onbehandelde uitstraling en laat een ultra matte laklaag achter.

Wissen

Vanaf: 52,95 Vanaf: 37,10

Product Description

Rigostep Skylt Titanium is een 2-componenten high solid polyurethaanlak op waterbasis. Dit product geeft een unieke onbehandelde uitstraling en laat een ultra matte laklaag achter. Rigostep Skylt Titanium kan, net als de Original variant, worden aangebracht op:

 

  • Parket-/plankenvloeren
  • Kurkvloeren
  • Meubelen
  • Lonoleum
  • Betoonlookvloeren

Rigostel Skylt Titanium toepassing

De Rigostep Skylt Titanium kan erg goed worden toegepast op donkere houtsoorten, vanwege zijn ultra matte maar toch heldere uitstraling. Dit product wordt geleverd met een A en B component. Voor een nog sterkere, slijtvaste en krasbestendige afwerkingslaag, kunt u 2 lagen Rigostep Skylt Original aanbrengen en als afwerklaag 1 laag Rigostep Skylt Titanium. Bovendien zorgt de Rigostep Skylt Titanium er voor dat er minder glansstrepen ontstaan. Let op dat dit product op eiken donkerder kan uitslaan. Breng daarom altijd eerst 2 lagen Skylt Original aan. Gebruik vervolgens de Skylt Titanium als laatste afwerklaag.

Rigostep Skylt Titanium gebruiksaanwijzingen

Voor gebruik dient de Rigostep Skylt Titanium eerst tijdig op kamertemperatuur gebracht te worden. Daarnaast dient het oppervlak schoon, droog, was en vet vrij te zijn voordat het product wordt aangebracht. U dient component A goed te schudden en over te gieten in een lakemmer. Voeg roerend component B toe en meng de 2 componenten goed door elkaar heen. Laat het mengsel 10 minuten rusten en roer het mengsel dan nogmaals goed door. Wanneer beide componenten met elkaar vermengd zijn, heeft u ongeveer 2 tot 3 uur de tijd om het toe te passen.

 

Verwerk dit product niet bij een temperatuur onder de 10 graden of boven 30 graden. Breng de Rigostep Skylt Titanium in gelijke banen of vlakken aan. Een volledige benatting droogt minder snel aan en vloeit beter uit, waardoor u meer tijd heeft voor het maken van nat-in-nat aansluitingen. Tussen schuren is niet nodig voor de hechting; indien er opkomende haren van het hout overeind komen te staan, geeft schuren met een hoge korrel (120) wel een gladder resultaat.

Let op

Dek de laatste Rigostep Skylt Titanium laag het oppervlak niet af voor 14 dagen! Bovendien mag na de laatste laag de vloer de eerste 14 dagen niet in aanraking komen met water!

 

Gereedschap kunt u schoonmaken met aceton, nadat de lak is uitgehard.

  • Overlakbaar na: 5-6 uur
  • Schuurbaar na: 8 uur
  • Licht belastbaar na: 12-16 uur
  • Volledig belastbaar na: 7-14 dagen

 

Op kaal of geschuurd hout hoeft u met de Rigostep Skylt Titanium maar 2 lagen lak aan te brengen. Dit product hoeft niet in de polish gezet te worden. Kleine krasjes en beschadigingen horen nou eenmaal bij de karakteristieken van de lak. Om het aspect van de onbehandelde uitstraling te behouden kunt u de Rigostep Skylt Conditioner gebruiken. U dient den kleine hoeveelheid Rigostep Skylt Conditioner toe te voegen aan het water wanneer u de vloer gaat dweilen.

 

Bij de eerste laag dient u dit product wat voller aan te brengen. Bij de eerste laag doet u ongeveer 8 m2 per liter. Op kambala, afzelia en basralocus eerst Kambala Primer toepassen voor het aanbrengen van Skylt.

Rigostep Skylt Titanium eigenschappen

Rigostep Skylt Titanium is verkrijgbaar in 1 en 4 liter

Droogtijd: 12-16 uur

Verbruik: 10 m2/l

 

Rigostep Skylt Titanium gebruiksaanwijzing.

Rigostep Skylt Onderhoudsadvies.

Additional Information

Droogtijd

12 – 16 uur

Inhoud

1 Liter, 4 Liter

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Merk

Rigostep

Productsoorten

Lak

Verbruik

10m2 p/l

Vloerafwerking

Lak