Rigostep Skylt conditioner onderhoudsmiddel

  • Rigostep Skylt conditioner concentraat

Rigostep Skylt conditioner onderhoudsmiddel

Rigostep Skylt conditioner is verkrijgbaar in spray en geconcentreerde variant.

Wissen

14,95 10,45

Product Description

Rigostep Skylt Conditioner geconcentreerd

Rigostep Skylt Conditioner is een geconcentreerd schoonmaakmiddel voor oppervlakken die behandeld zijn met Rigostep Skylt Original of Rigostep Skylt Titanium. Rigostep Skylt Conditioner kan op twee manieren worden gebruikt:

 

  • Voor het navullen van de kant en klare variant; de Rigostep Skylt Conditioner spray
  • Bij het dweilen

 

Bij de Rigostep Skylt Conditioner spray hoeft u maar 20 ml geconcentreerde conditioner toe te voegen aan 480 ml in de sprayflacon. Schud de flacon grondig en dan is de flacon weer makkelijk te gebruiken voor het plaatselijk schoonmaken.

 

Indien u Rigostep Skylt Conditioner wil gebruiken tijdens het dweilen, dient u 100 tot 200 ml liter geconcentreerde Conditioner toe te voegen aan 5 a 6 liter water. Afhankelijk van de mate van vervuiling. Dweil het oppervlak nooit drijfnat; lichtvochtig is meer dan voldoende. Zorg er altijd voor de het oppervlak eerst goed is schoon gezogen met de stofzuigen.

 

Rigostep Skylt Conditioner geconcentreerd gebruiksaanwijzing.

Rigostep Skylt Conditioner spray

Rigostep Skylt Conditioner Spray is een kant en klaar onderhoudsmiddel voor het reinigen van met Rigostep Skylt Ultramatte PU-lak behandelde oppervlakken. Spray de Spray en Wipe op het te reinigen oppervlak en laat het even inwerken. Wrijf daarna lichtvochtig het oppervlak schoon met een vochtige mop, doek of dweil. U kunt de Rigostep Skylt Conditioner Spray & Wipe gemakkelijk bij vullen met 20 ml Rigostep Skylt Conditioner Geconcenteerd en 480 ml water.

 

Rigostep Skylt Conditioner spray gebruiksaanwijzing.

 

 

Additional Information

Inhoud

0,5 liter spray, 1 liter concentraat

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Merk

Rigostep

Productsoorten

Onderhoudsmiddel, Onderhoud Lak

Vloerafwerking

Lak