Rigostep Royl Oil 1K Clear 1L

Rigostep Royl Oil 1K Clear 1L

Rigostep Royl Oil 1K is een 100% natuurlijk product van Nederlandse bodem. Een natuurlijke olie die te gebruiken is voor houten vloeren, trappen, meubelen en andere houten oppervlakten. Ook Bamboe is te behandelen met de Rigostep Royl Oil 1K.

41,50

Product Description

Rigostep Royl Oil 1K toepassing

Rigostep Royl Oil 1K is een 100% natuurlijk product van Nederlandse bodem. Een natuurlijke olie die te gebruiken is voor houten vloeren, trappen, meubelen en andere houten oppervlakten. Ook Bamboe is te behandelen met de Rigostep Royl Oil 1K. Rigostep Royl Oil 1K dringt tot diep in de poriën van het hout en polymeriseert tot een dichte beschermlaag met een hoogwaardige bescherming. Royl Oil 1K vult de poriën van het hout volledig, ook na het droogproces. Hierdoor is slechts 1 laag aanbrengen voldoende voor een goede bescherming. Rigostep Royl Oil 1K is een zeer elastische olie. De olie bladert niet af en houdt vuil en vocht buiten. Royl Oil 1K is VOS-vrij en oplosmiddelvrij.

Rigostep Royl Oil 1K Gebruiksaanwijzing

Voordat de Rigostep Royl Oil 1K wordt aangebracht dient het oppervlakte afgeschuurd te zijn met korrel 120. De Royl Oil 1K kan het beste machinaal met een pad worden aangebracht. Echter, het is ook mogelijk om het handmatig aan te brengen met een kwast, roller, spons of spaan. Na de olie goed verdeeld te hebben, moet deze 20 minuten in het hout trekken. Hierna kan de olie worden uitgepoetst met een katoenen doek. Eén behandeling volstaat. – 100% oplosmiddelvrij; 100% watervrij; 100% natuurlijk. Kan worden gekleurd met kleurpigment voor olie. Nooit overlappingen of aanzetten. Water- en alcoholbestendig: geen kringen of vlekken.

Rigostep Royl Oil 1K eigenschappen

Rigostep Royl Oil 1K is verkrijgbaar in: 1 liter en 5 liter.
Rigostep Royl Oil 1K is vekrijgbaar in de afwerking: Blank
Verbruik: 25 – 35 m2 / 1l.

Additional Information

Merk

Rigostep

Inhoud

1 Liter, 5 Liter

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

Productsoorten

Basisolie