Rigostep Royl Bio Oil

Rigostep Royl Bio Oil

Rigostep Royl Bio Oil is een 100% natuurlijk product van Nederlandse bodem. Een natuurlijke olie die te gebruiken is voor houten vloeren, trappen, meubelen en andere houten oppervlakten. Ook Bamboe is te behandelen met de Rigostep Royl Bio Oil.

Wissen

Vanaf: 38,50

Product Description

Rigostep Royl Bio Oil toepassing

Rigostep Royl Bio Oil is een 100% natuurlijk product van Nederlandse bodem. Een natuurlijke olie die te gebruiken is voor houten vloeren, trappen, meubelen en andere houten oppervlakten. Ook Bamboe is te behandelen met de Rigostep Royl Bio Oil. Rigostep Royl Bio Oil dringt tot diep in de poriën van het hout en polymeriseert tot een dichte beschermlaag met een hoogwaardige bescherming. Royl Bio Oil vult de poriën van het hout volledig, ook na het droogproces. Hierdoor is slechts 1 laag aanbrengen voldoende voor een goede bescherming. Rigostep Royl Bio Oil is een zeer elastische olie. De olie bladert niet af en houdt vuil en vocht buiten. Royl Bio Oil is VOS-vrij en oplosmiddelvrij.

Rigostep Royl Bio Oil Gebruiksaanwijzing

Voordat de Rigostep Royl Bio Oil wordt aangebracht dient het oppervlakte afgeschuurd te zijn met korrel 120. De Royl Bio Oil kan het beste machinaal met een pad worden aangebracht. Echter, het is ook mogelijk om het handmatig aan te brengen met een kwast, roller, spons of spaan. Na de olie goed verdeeld te hebben, moet deze 20 minuten in het hout trekken. Hierna kan de olie worden uitgepoetst met een katoenen doek. Eén behandeling volstaat. – 100% oplosmiddelvrij; 100% watervrij; 100% natuurlijk. Kan worden gekleurd met kleurpigment voor olie. Nooit overlappingen of aanzetten. Water- en alcoholbestendig: geen kringen of vlekken.

Rigostep Royl Bio Oil eigenschappen

Rigostep Royl Bio Oil is verkrijgbaar in: 1 liter en 5 liter.
Rigostep Royl Bio Oil is vekrijgbaar in de afwerking: Blank
Verbruik: 25 – 35 m2 / 1l.

Additional Information

Merk

Rigostep

Variant

1 liter blank, 5 liter blank

Levertijd

Binnen 3 werkdagen