Rigostep Project Satin

  • Rigostep Project

Rigostep Project Satin

Rigostep Project Satin is een zeer hoge 1 component kwaliteitsslak. Met deze 1 componenten lak hoeft u geen verhader toe te voegen. De Rigostep Project Satin is eenvoudig aan te brengen, zeer strak vloeien en zorgt voor een blijvend helder resultaat. De droge laag is erg elastisch, taai en slijtvast.

Wissen

Vanaf: 30,95

Product Description

 

Dit product is vervangen door STEP Parketlak 1K.

 


Rigostep Project Satin toepassing

Rigostep Project Satin is een zeer hoge 1 component kwaliteitsslak. Met deze 1 componenten lak hoeft u geen verhader toe te voegen. De Rigostep Project Satin is eenvoudig aan te brengen, zeer strak vloeien en zorgt voor een blijvend helder resultaat. De droge laag is erg elastisch, taai en slijtvast. Rigostep Project Satin bevat geen isocyanaat en is zeer goed bestand tegen de inwerking van vocht en chemicaliën.

Rigostep Project Satin gebruiksaanwijzing

Voordat u begint met Rigostep Project Satin dient u de vloer droog, schoon en vet- en stofvrij te zijn. Rigostep Project Satin is gebruiksklaar. Deze moet u niet gaan verdunnen omdat het product een nauwkeurig afgestemde balans van zichzelf heeft. Voor het aanbregen dient een goed uitgespoelde RigoStep Parketlakroller of Rigo Steplicator te gebruiken. Bij het aanbrengen probeer in banen te werken en vermijd verschillende laagdiktes. Het is belangrijk om een watergedragen lak er vol op te zetten. Een volle laag geeft een betere benatting en dat zorgt ervoor dat de tweede laag er beter op kan. Breng de Rigostep Project Satin niet aan als de temperatuur lager is dan 10 graden of hoger dan 30 graden. Tijdens het aanbrengen moet eventuele waterdamp af worden gevoerd. Zorg tijdens het drogen voor voldoende ventilatie. Droging – Handdroog : na 1 – 2 uur. – Licht belastbaar : na 12 – 16 uur. – Overlakbaar : na 2 – 3 uur. – Volledig belastbaar : na 7 – 14 dagen. Droogtijden gelden bij 20 graden met een relatieve luchtvochtigheid van 65 procent, normale laagdikte en voldoende ventilatie. Voordat uw bezig gaat met aflakken dient de vorige laag voldoende droog te zijn. Het insluiten van een niet droge laag grond- of aflak kan leiden tot defecten. Een verse laklaag de eerste twee weken niet afdekken en niet vochtig reinigen.

Rigostep Project Satin eigenschappen

Rigostep Project Satin is verkrijgbaar in: 1 liter en 4 liter.
Verbruik: 10 m2/ 1l.

Additional Information

Merk

Rigostep

Inhoud

1 liter satin, 4 liter satin

Levertijd

Binnen 3 werkdagen