Rigostep Kambala Primer

  • Rigostep Kambala

Rigostep Kambala Primer

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Rigostep Kambala primer is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van inhoudsstoffen die, afhankelijk van het groeigebied, kunnen voor komen in sommige exotische houtsoorten en die defecten kunnen veroorzaken. Enkele houtsoorten die deze defecten kunnen veroorzaken zijn de kambala, afzelia en basralocus. Merbau en Jatoba kunnen hier en daar ook problemen veroorzaken. Naast het isolatieeffect zorgt de Rigostep Kambala primer voor een warme houtgloed.

Wissen

Vanaf: 19,50

Product Description

Rigostep Kambala Primer toepassing

Rigostep Kambala Primer is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van inhoudsstoffen die, afhankelijk van het groeigebied, kunnen voor komen in sommige exotische houtsoorten en die defecten kunnen veroorzaken. Enkele houtsoorten die deze defecten kunnen veroorzaken zijn de kambala, afzelia en basralocus. Merbau en Jatoba kunnen hier en daar ook problemen veroorzaken. Naast het isolatieeffect zorgt de Rigostep Kambala Primer voor een warme houtgloed.

Rigostep Kambala Primer gebruiksaanwijzing

Alvorens het aanbrengen van de Rigostep Kambala Primer zorgt u voor een droge en schone ondergrond. Wij raden u aan eerst de ondergrond te schuren en dan pas stofvrij te maken. Wanneer u de Rigostep Kambala Primer aanbrengt gebruikt u hiervoor een RigoStep Parketlakroller, Rigo Steplicator of een volle, langharige kwast. Zorg er wel voor dat u de Rigostep Kambala Primer goed oproert voor gebruik. De droogtijd van Rigostep Kambala Primer bedraagt ongeveer 24 uur.

Rigostep Kambala Primer eigenschappen

Rigostep Kambala Primer is verkrijgbaar in: 1 liter en 4 liter.
Verbruik: 8 m2 / 1l.

 

Additional Information

Inhoud

1 Liter, 4 Liter

Merk

Rigostep

Levertijd

Binnen 3 werkdagen