Osmo Wisch-Fix

  • Osmo Wisch-Fix

Osmo Wisch-Fix

De Osmo Wisch-Fix is een in water oplosbaar reinigingsmiddel dat bij regelmatig gebruik ervoor zorgt dat de vloer steeds makkelijker te reinigen wordt, minder zal glijden en niet zal uitdrogen. De wisch-fix laat geen strepen of filmlaag achter op de vloer.

Wissen

Vanaf: 21,45

Product Description

Osmo Wisch-Fix beschrijving

De Osmo Wisch-Fix is een in water oplosbaar reinigingsmiddel dat gebruikt wordt voor het dagelijkse onderhoud aan houten- en kurkvloeren die behandeld zijn met een Osmo Hardwax-olie. Bij regelmatig gebruik zal het onderhoud aan de vloer steeds makkelijker worden, het product zorgt er namelijk voor dat de vloer steeds makkelijker te reinigen wordt, minder zal glijden en niet zal uitdrogen. De wisch-fix laat geen strepen of filmlaag achter op de vloer.

Osmo Wisch-Fix gebruiksaanwijzing

Reinig en ontdoe de vloer van grofvuil (bezemschoon), voor het verwerken van dit product wordt de Osmo OptiSet geadviseerd. Deze set bestaat uit een steel en drie doeken voor het optimaal reinigen van de vloer.

 

  • Handmatig aanbrengen:
    Voeg 1 dop wisch-fix toe aan 1 liter water, gebruik voor het reinigen van de vloer de Osmo Vochtige Doek. Zorg ervoor dat de vloer niet te nat gedweild wordt
  • Machinaal aanbrengen:
    Breng de wisch-fix verdund aan op de vloer, los vervolgens het vuil op met de boenmachine en witte pad. Boen de vloer direct na het reinigen met de Osmo Vezeldoek of alle overtollige resten te verwijderen van de vloer.

Osmo Wisch-Fix eigenschappen

Het product is verkrijgbaar in de volgende varianten: 1 liter en 5 liter.
Het product is verkrijgbaar in de volgende kleuren: transparant
Verbruik: 1 dop p/l
Droogtijd: n.v.t.
Bewaaradvies: max. 5 jaar ongeopend en 1 jaar geopend, indien droog bewaard wordt.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Osmo Wisch-Fix.
Veiligheidsblad voor de Osmo Wisch-Fix.

Additional Information

Merk

Osmo

Verbruik

1 dop p/l

Droogtijd

N.v.t.

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Hardwax