Osmo Onderhoudsolie

Osmo Onderhoudsolie

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Osmo Onderhoudsolie is perfect voor het onderhoud van alle geoliede houten vloeren met Hardwax-Olie. De Osmo Onderhoudsolie kan niet alleen op vloeren, maar ook op trappen en meubels gebruikt worden. De Osmo Onderhoudsolie wordt aanbevolen bij zware belastingen zoals in musea, restaurants en andere zwaar belaste houten vloeren. De voordelen van de Osmo Onderhoudsolie zijn dat onderhoud kan zonder schuren, snelle droging en ideaal voor projecten.

Wissen

Vanaf: 42,95 Vanaf: 30,05

Product Description

Osmo Onderhoudsolie toepassing

Osmo Onderhoudsolie is perfect voor het onderhoud van alle geoliede houten vloeren met Hardwax-Olie. De Osmo Onderhoudsolie kan niet alleen op vloeren, maar ook op trappen en meubels gebruikt worden. De Osmo Onderhoudsolie wordt aanbevolen bij zware belastingen zoals in musea, restaurants en andere zwaar belaste houten vloeren. De voordelen van de Osmo Onderhoudsolie zijn dat onderhoud kan zonder te schuren, een snelle droging en het is ideaal voor projecten.

Osmo Onderhoudsolie gebruiksaanwijzing

U dient de Osmo Onderhoudsolie dun aan te brengen met een dubbelblad spatel of de Osmo microvezelroller. Vervolgt met een enkelschijfmachine en een witte pad de oppervlak aanbrengen. Indien u teveel heeft aangebracht, het overschot verwijderen. Zorg bij de droging voor een goede ventilatie. Wilt u de vloer plaatselijk bijwerken dan kan dit door middel van een pluisvrije doek worden met Osmo Onderhoudsolie bijgewerkt worden.

Osmo Onderhoudsolie eigenschappen

Osmo Onderhoudsolie is verkrijgbaar in: 1 liter.
Osmo Onderhoudsolie is verkrijgbaar in de varianten: mat, zijdemat, semi-mat en wit.
Verbruik: 40 – 60 m2 / 1l.

Additional Information

Merk

Osmo

Verbruik

40 – 60m2 p/l

Droogtijd

12 – 16 uur

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

Vloerafwerking

Hardwax