Osmo Decorwas

Osmo Decorwas

Levertijd:  1 tot 5 werkdagen.

De Osmo Decorwas is een slijtvast, water- en vuilafstotend product dat eenvoudig te verwerken is voor onbehandelde houten oppervlakten. Osmo Decorwas is gebaseerd op natuurlijke plantaardig oliën. Hierdoor kan het hout blijven ademen en de waslaag niet barsten, afbladderen of schilferen.

Wissen

Vanaf: 30,95

Product Description

Osmo Decorwas toepassing

De Osmo Decorwas is een slijtvast, water- en vuilafstotend product dat eenvoudig te verwerken is voor onbehandelde houten oppervlakten. Osmo Decorwas is gebaseerd op natuurlijke plantaardige oliën. Hierdoor kan het hout blijven ademen en de waslaag niet barsten, afbladderen of schilferen. Met de Osmo Decorwas kan een onbehandelde geschuurde vloer gekleurd worden. De Osmo Decorwas beschikt over een professionele houtafwerking en is de perfecte allrounder voor al het hout binnenshuis. De was wordt aanbevolen voor meubels, kinderspeelgoed, houten profielen en vloeren. Het oppervlak wordt water- en vuilafstotend, slijtvast en wordt bestand tegen de normale huishoudchemicaliën.

Osmo Decorwas gebruiksaanwijzing

Breng de Osmo Decorwas aan met de Osmo Vloerborstel. U kan 1 laag gebruiken, maar voor een nog intensievere kleur gebruik dan 2 lagen. De droogtijd bedraagt 12 uur. De vloer kan vervolgens afgewerkt worden met 2 lagen Osmo Hardwax Olie laat hierna de vloer nog eens 24 uur drogen.

 

Osmo Decorwas gebruiksaanwijzingen.

Osmo Decorwas eigenschappen

Osmo Decorwas is verkrijgbaar in: 0,75 liter en 2,5 liter
Osmo Decorwas is verkrijgbaar in de kleuren: kleurloos, wit, noten, mahonie, kersen, esdoorn, eiken antiek, ebbenhout, cognac en berken
Verbruik: 20 m2/l.

Additional Information

Merk

Osmo

Verbruik

20 – 25m2 p/l

Droogtijd

24 uur

Levertijd

Binnen 5 werkdagen

Vloerafwerking

Hardwax