Oliefris Picco Padhouder voor steel

  • Oliefris Piccopadhouder steel

Oliefris Picco Padhouder voor steel

De Pico Padhouder is een doeltreffend hulpmiddel om zonder inspanningen tussen en onder allerlei obstakels te manoeuvreren en de vernevelde oliefris te verdelen. De Pico Padhouder is eenvoudig te bevestigen aan de steel.

17,20

Product Description

Oliefris Picco Padhouder toepassing

De Pico Padhouder is een doeltreffend hulpmiddel om zonder inspanningen tussen en onder allerlei obstakels te manoeuvreren en de vernevelde oliefris te verdelen. De Pico Padhouder is eenvoudig te bevestigen aan de Oliefris Telescoopsteel. Hiermee kunt u gemakkelijk de Oliefris Combireiniger aanbrengen. Door een draaibare koppeling kunt u gemakkelijk om uw meubels heen werken.

Oliefris Picco Padhouder gebruiksaanwijzing

Bevestig de Oliefris Picco Padhouder aan de telescoopsteel. U reinigt vervolgens uw houten vloer met de Oliefris Combireiniger. De Oliefris Combireiniger word gebruikt als reinigingsmiddel voor olie of hardwax behandelde vloeren. U voegt 1 theelepel Oliefris Combireiniger toe aan 3 liter water. Vervolgens het middel aanbrengen met de duodweil, deze wel zeer goed uitwringen. Herhaal dit tot u het gehele oppervlak heeft behandeld. Wrijf uw vloer droof met de Oliefris Picco Padhouder in combinatie met een Oliefris Droogwrijfdoek.

Oliefris Picco Padhouder eigenschappen

Oliefris Picco Padhouder is exclusief de Oliefris Telescoopsteel.

Toepassen Oliefris Concept

Bekijk in onderstaande video hoe het oliefris concept toe te passen is als consument en professional met betrekking tot het onderhoud van uw houten vloer.

 

Additional Information

Merk

oliefris