Oliefris Combireiniger 200 ml

  • Oliefris Combireiniger

Oliefris Combireiniger 200 ml

De Oliefris Combireiniger is een neutraal zeepproduct voor de reiniging van olie en hardwax afgewerkte vloeren. Met de Combireiniger van Oliefris is Lees meer…

7,45

Product Description

De Oliefris Combireiniger is een neutraal zeepproduct voor de reiniging van olie en hardwax afgewerkte vloeren. Met de Combireiniger van Oliefris is uw mooie parketvloer maximaal beschermd tegen vuil, vocht en vlekken. Vloeren hebben veel te verduren. Daarom is verzorging en onderhoud onvermijdelijk. Doet u dit systematisch en op de juiste manier, dan kunt u met een minimum aan inspanning een maximaal resultaat behalen, zowel wat betreft het uiterlijk als de levensduur van uw vloer.

Oliefris Combireiniger toepassing

Voor regelmatig gebruik raden wij aan uw vloer lichtvochtig te reinigen met de Oliefris Combireiniger. Dit product zorgt voor een voedende werking en voorkomt uitdroging door middel van een filmlaag.

 

Let op: u dient de Oliefris Combireiniger op een donkere, koele en vorstvrije plek te bewaren, buiten het bereik van kinderen.

Oliefris Combireiniger gebruiksaanwijzing

Voordat u de Oliefris Combireiniger aanbrengt op uw vloer, is het verstandig eerst uw vloer stofvrij te maken met behulp van een statische wisdoek. Hoe u dit product het beste kunt aanbrengen, leest u in de Oliefris gebruiksaanwijziging.

Oliefris Combireiniger eigenschappen

Oliefris Combireiniger is verkrijgbaar in: 200 ml.
Droogtijd: gelijk aan de verdamping van water (ongeveer een halfuur bij een temperatuur van 21 graden Celsius).
Verbruik: één theelepel per emmer water.

Additional Information

Merk

oliefris

Droogtijd

30 minuten

Inhoud

200 ml

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Verbruik

één theelepel per emmer water