Loba HS Akzent 100 Oil Transparant

Loba HS Akzent 100 Oil Transparant

Dit is een uitlopend product. Leverbaar zolang de voorraad strekt. Vervangend product: Loba HS 2K ImpactOil Transparant.

Wissen

Vanaf: 40,95

Product Description

Loba HS Akzent 100 Oil Transparant toepassing

De Loba HS Akzent 100 Oil is geschikt voor houten vloeren en is gebaseerd op plantaardige basis. Het is 100% oplosmiddelvrij en beschermt het houten oppervlak voor langdurig gebruik in woningen en openbare gebouwen. Het heeft een laag verbruik en is bestand tegen een hoge waterbestendigheid. Het product hoeft niet te worden verdund en is direct klaar voor gebruik.

Loba HS Akzent 100 Oil Transparant gebruiksaanwijzing

Schud de Akzent Oil goed door elkaar. Zorg er voor dat het oppervlak geschuurd wordt en de houtvochtigheid maximaal 12% is. Controleer de vloer op eventuele vervuiling zoals oude lagen olie en stof. Giet het materiaal niet zomaar op de vloer, gebruik hiervoor een emmer. U kunt de olie aanbrengen met een spatel. Laat het de olie goed intrekken en na circa 20 minuten kan het oppervlak worden geëgaliseerd met een éénschijfsmachine. Herhaal bovenstaande nog een tweede keer. Mocht u het met een roller willen aanbrengen dan is dit ook mogelijk. Hiervan bedraagt de droogtijd circa 1 uur en raden wij u aan om te egaliseren met een éénschijfsmachine. De houten vloer is begaanbaar na 12 uur.

Loba HS Akzent 100 Oil Transparant eigenschappen

Loba HS Akzent 100 Oil is verkrijgbaar in: 0,75 liter en 3 liter
Loba HS Akzent 100 Oil is verkrijgbaar in de kleur: transparant
Verbruik: 30-60 ml (g) m2. Afhankelijk van het zuigend vermogen van de ondergrond.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Loba HS Akzent 100 Oil Transparant.
Veiligheidsblad voor de Loba HS Akzent 100 Oil Transparant.

Additional Information

Merk

Loba

Verbruik

30 – 40m2 p/l

Droogtijd

12 – 16 uur

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

Vloerafwerking

Olie