Loba HS 2K ImpactOil Transparant

Loba HS 2K ImpactOil Transparant

De HS 2K ImpactOil is een natuurlijke vloerolie geschikt voor woningen en openbare gebouwen met de hoogste belasting. Ook is dit product uiterst geschikt voor natte ruimten. De ImpactOil zorgt voor een beperkt onderhoud en uw vloer is beter bestand tegen water en chemicaliën.

Wissen

Vanaf: 65,15

Product Description

Loba HS 2K ImpactOil Transparant toepassing

De HS 2K ImpactOil is een natuurlijke vloerolie geschikt voor woningen en openbare gebouwen met de hoogste belasting. Ook is dit product uiterst geschikt voor natte ruimten. De ImpactOil zorgt voor een beperkt onderhoud en uw vloer is beter bestand tegen water en chemicaliën. Het is 100% stof en oplosmiddelvrij. De ImpactOil beschikt over een gecertificeerde antislipwerking volgens BGR 181 voor werkvloeren.

Loba HS 2K ImpactOil Transparant gebruiksaanwijzing

Schud de ImpactOil eerst goed door elkaar. Meng de olie met de harder 10:1. Zorg ervoor dat het oppervlak van te voren goed is geschuurd en de houtvochtigheid mag maximaal 12% zijn. Verder moet de vloer droog en vrij zijn van eventuele oude lagen olie, schuurstof en vet. Gebruik voor het aanbrengen van de Olie een emmer. Breng vervolgens de olie aan op de vloer, de inwerktijd bedraagt 1 uur en vervolgens raden wij u aan om de vloer te egaliseren met een éénschrijfsmachine met een beige pad. De vloer is weer begaanbaar na 12 uur.

Loba HS 2K ImpactOil Transparant eigenschappen

Loba HS 2K ImpactOil is verkrijgbaar in: 0,75 kilogram en 2,5 kilogram.
Loba HS 2K ImpactOil is verkrijgbaar in de kleur: transparant
Verbruik: 30-60 ml (g) m2. (afhankelijk van het zuigend vermogen van de ondergrond)

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Loba HS 2K ImpactOil Transparant.
Veiligheidsblad voor de Loba HS 2K ImpactOil Transparant.

Additional Information

Merk

Loba

Verbruik

30 – 40m2 p/kg

Droogtijd

12 – 16 uur

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

Vloerafwerking

Olie