Loba HS 2K Impact Oil Color 0,75KG

Loba HS 2K Impact Oil Color 0,75KG

De HS 2K ImpactOil Color is een olie voor op houten vloeren en is gebaseerd op plantaardige basis. Het natuurlijke karakter van het hout wordt benadrukt.

Wissen

76,70

Product Description

Loba HS 2K Impact Oil Color toepassing

De HS 2K ImpactOil Color is een olie voor op houten vloeren en is gebaseerd op plantaardige basis. Het natuurlijke karakter van het hout wordt benadrukt. Het product is 100% stof en oplosmiddelvrij. Door het goede indringend vermogen wordt het hout geconserveerd en blijft daarbij echter openporig en ademingsactief. Het is tijdbesparend doordat het een 1-dagssysteem is. Alle kleur varianten zijn onderling goed mengbaar. De ImpactOil is vooral geschikt voor houtsoorten zoals essen en eiken.

Loba HS 2K Impact Oil Color gebruiksaanwijzing

Schud de ImpactOil eerst goed door elkaar. Meng de olie met de harder 10:1. Zorgt u ervoor dat het oppervlak van te voren geschuurd is en de houtvochtigheid maximaal 12% is. Het is erg belangrijk dat de vloer verder vrij is van eventuele oude lagen, olie, vet, schuurstof of andere vervuilingen. Gebruik voor het aanbrengen van de Olie een emmer. Wij adviseren u om van te voren de Loba ImpactOil Color te testen op een proefstukje. Voor een gelijkmatig kleurbeeld is het verzadigen van de pigmenten noodzakelijk, een verdunning van de kleur kan daarom met maximaal met drie delen transparant op één deel kleur worden uitgevoerd. Mocht u in één keer een groot oppervlak behandelen? Dan raden wij u aan om in één keer de totale hoeveelheid met elkaar te mengen en te gebruiken. Mocht u de kleur iets lichter willen maken dan raden wij aan om te mengen met de transparante variant. Maximaal 3 delen transparant met één deel kleur. De vloer is weer begaanbaar na 12 uur.

Loba HS 2K Impact Oil Color eigenschappen

Loba HS 2K ImpactOil Color is verkrijgbaar in: 0,75 kilogram
Loba HS 2K ImpactOil Color is verkrijgbaar in de kleuren: antique oak, bilinga, zwart, chalk, clay, iron, jatoba, kambala, mahogany, oyster, papyrus, pearl, sand, silver, smoked oak, sucupira, wenge en wit.
Verbruik: 33 ml m2. (afhankelijk van het zuigend vermogen van de ondergrond)

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor Loba HS 2K Impact Oil Color.
Veiligheidsblad voor de Loba HS 2K Impact Oil Color.
Folder voor de Loba HS 2K Impact Oil color.

Additional Information

Merk

Loba

Verbruik

30 – 40m2 p/l

Droogtijd

12 – 16 uur

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

Vloerafwerking

Olie

Productsoorten

Olie