Loba WS EasyPrime

Loba WS EasyPrime

De Loba WS Easyprime is dé aanzetvrije grondlak. Het is een polyurethaan rol- en spatelgrondlak op waterbasis speciaal voor parket.

Wissen

85,75

Product Description

Loba WS EasyPrime toepassing

De Loba WS Easyprime is dé aanzetvrije grondlak. Het is een polyurethaan rol- en spatelgrondlak op waterbasis speciaal voor parket. De lak staat bekend om zijn zeer snelle droging en word wereldwijd ieder jaar op miljoenen vierkante meters toegepast. De EasyPrime optimaliseert de hechting tussen hout en lak en is geschikt voor alle Europese en exotische houtsoorten.

Loba WS EasyPrime gebruiksaanwijzing

Roer het product goed door elkaar en zorg ervoor dat het oppervlak voor u de vloer gaat behandelen met de Loba WS EasyPrime goed geschuurd is en de houtvochtigheid maximaal 12% is. Ook raden wij u ten zeerste aan dat de vloer droog en vrij is van eventuele oude lagen olie, vet en schuurstof. Zorg ook tijdens het aanbrengen van de Easyprime dat u de ruimte goed ventileert. Grondlak niet tussenschuren. Bij voldoende laagdikte (aangebracht met de roller, licht zuigende ondergronden) kan het oppervlak met een éénschijfsmachine in combinatie met LOBATOOL schuurvlies tussen geschuurd worden. Voor het overlakken zorgvuldig stofvrij maken. De vloer is weer overlakbaar na ongeveer 60 minuten en bij het spatelen na 30 minuten. Wacht bij een eventuele droogstoring de volledige droging af.

Loba WS EasyPrime eigenschappen

Loba WS EasyPrime is verkrijgbaar in: 1 liter en 5 liter.
Verbruik: 8-12 m2/liter.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Loba WS EasyPrime.
Veiligheidsblad voor de Loba WS EasyPrime.

 

Additional Information

Merk

Loba

Verbruik

8 – 12m2 p/l

Droogtijd

1 – 2 uur

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Lak