Loba WS 2K Duo parketlak

Loba WS 2K Duo parketlak

De WS 2K Duo is speciaal ontwikkeld voor de zwaartste belasting. Het is een polyurethaan parketlak gebaseerd op waterbasis.

Levertijd 3-5 werkdagen

Wissen

Vanaf: 39,95

Product Description

Loba WS 2K Duo toepassing

De WS 2K Duo is speciaal ontwikkeld voor de zwaartste belasting. Het is een polyurethaan parketlak gebaseerd op waterbasis. Geschikt voor een hoge belasting op de vloer. De Loba WS 2K Duo is geschikt voor feestzalen, kantoren en woningen. De lak is elastisch en beschikt over een uitstekende chemicaliën en slijtweerstand. Het is universeel inzetbaar op diverse ondergronden en beschikt over een uitstekende slijtvastheid. De Loba WS 2K Duo is geschikt voor houten vloeren, kurk, linoleum en PVC-vloerbedekkingen.

Loba WS 2K Duo gebruiksaanwijzing

Schud de Loba WS 2K Duo goed door elkaar voor u het product gaat gebruiken. Voeg de harder 5:1 toe en meng deze goed in. De vloer moet professioneel worden geschuurd en de houtvochtigheid mag maximaal 12% bedragen. Controleer de vloer op eventuele vervuiling zoals oude lagen olie en stof. Giet het materiaal niet zomaar op de vloer, gebruik hiervoor een emmer. Zorg er ook voor dat de ruimte goed wordt geventileerd. Voor het aanbrengen van de lak kunt u het beste een lakroller gebruiken. Tussenschuren is mogelijk maar dit kan alleen binnen 24 uur en binnen deze tijd moet de vloer ook overgelakt worden. Door het tussenschuren voor de laatste laklaag wordt een gelijkmatiger oppervlak bereikt. Het oppervlak is overlakbaar en begaanbaar na 4 tot 6 uur. Tussenschuren is mogelijk na 8-10 uur en licht belastbaar naar 24 uur.

Loba WS 2K Duo eigenschappen

Loba WS 2K Duo is verkrijgbaar in: 1 kilogram en 5 kilogram
Loba WS 2K Duo is verkrijgbaar in de afwerkingen: mat, halfmat en extra mat.
Verbruik: 8-10 (kg) m2/liter.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Loba WS 2K Duo.
Veiligheidsblad voor de Loba WS 2K Duo.

Additional Information

Merk

Loba

Verbruik

8 – 10m2 p/kg

Droogtijd

12 – 16 uur

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

Vloerafwerking

Lak