Lecol Wax Remover OH34 1L

Lecol Wax Remover OH34 1L

Met Lecol Wax Remover OH34 kan u gemakkelijk oude was-, vet- en vuillagen verwijderen. Ook verwijdert het stevige vlekken.

Uitverkocht

Product Description

Lecol Wax Remover OH34 beschrijving

Met Lecol Wax Remover OH34 kan u gemakkelijk oude was-, vet- en vuillagen verwijderen. Ook verwijdert het stevige vlekken. Wat maakt de Lecol Wax Remover OH34 nou beter dan een standaardreiniger? Deze vraag is snel beantwoord: Lecol Wax Remover OH34 dringt dieper door in het vloeroppervlak waardoor er een diepere, intensievere reiniging plaatsvindt. Lecol Wax Remover OH34 is geschikt voor alle vloeren die bestand zijn tegen oplosmiddel.

Lecol Wax Remover OH34 gebruiksaanwijzing

U kunt de Lecol Wax Remover OH34 gebruiken als grondreiniger of als tussendoor reiniger. Bij een grondreiniging verdeelt u de Lecol Wax Remover OH34 gelijkmatig over de vloer. Na een korte inwerking kan u de vloer bewerken met een schrobber of reinigingsmachine met een pad. Hierna is de vloer nog een beetje vochtig. Vervolgens dient u de vloer af te nemen met een doek. Wilt u de vloer tussendoor reinigen? Dan doet u precies hetzelfde alleen bedrenkt u de doek licht met Lecol Wax Remover OH34. De vloer kan vervolgens onderhouden worden door na de grondreiniging met Lecol Wax Remover OH34, Lecol StepStop OH36 of Lecol Power Wax OH35 goed op de droge ondervloer uit te boenen. Bij gebruik van dit product ontstaan licht ontvlambare dampen. Open vuur, roken en hete lampen worden daarom ook ten strengste afgeraden. Goede ventilatie in de ruimte is erg belangrijk. Daarnaast moeten elektrische apparaten die heet worden als ze aanstaan, op tijd uitgeschakeld worden zodat ze koud zijn als u de Lecol Wax Remover OH34 gaat gebruiken. Na gebruik de verpakking goed dicht doen en gesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Het is belangrijk dat u voorzichtig bent met het vernietigen van gebruikte doeken of pads.

Lecol Wax Remover OH34 eigenschappen

Lecol Wax Remover OH34 is verkrijgbaar in: 1 liter.
Verbruik: 100 m2/2 tot 4 l.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Lecol Wax Remover OH34.
Veiligheidsblad voor de Lecol Wax Remover OH34.

Additional Information

Merk

Lecol

Verbruik

25 – 50m2 p/l

Droogtijd

N.v.t.

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Was