Lecol Wax Care OH39 1L

Lecol Wax Care OH39 1L

Lecol Wax Care OH39 wordt gebruikt als vervolgonderhoudsmiddel van geoliede vloeren en met was behandelde vloeren. Lecol Wax Care OH39 wordt kant-en-klaar geleverd, en hoeft dus niet verdund te worden.

Uitverkocht

Product Description

Lecol Wax Care OH39 beschrijving

Lecol Wax Care OH39 wordt gebruikt als vervolgonderhoudsmiddel van geoliede vloeren en met was behandelde vloeren. Lecol Wax Care OH39 wordt kant-en-klaar geleverd, en hoeft dus niet verdund te worden. Lecol Wax Care OH39 is een watergebaseerde onderhoudswas voor wasvloeren. Door gebruik ontstaat een zijdemat boenwas effect. Na gebruik van dit product zullen open poriën gesloten zijn en zal uw vloer tegen vervuiling beschermd worden.

Lecol Wax Care OH39 gebruiksaanwijzing

Zorg dat u vloer stofvrij is voordat u de Lecol Wax Care OH39 gaat gebruiken. Lecol Wax Care OH39 wordt aangebracht met behulp van pluisvrije doeken en wordt ingeboend met een boenblok of boenmachine. Heeft u last van aanhechtende vervuiling op uw vloer, dan eerst de vloer reinigen met Lecol Soap OH23. Als uw vloer droog is, kunt u de Wax Care OH39 aanbrengen. Is uw vloer echt sterk vervuild, dan raden wij u aan om uw vloer eerst te reinigen met de Lecol Intense Cleaner OH27 voor u de Lecol Wax Care OH39 aanbrengt. Na droging kunt u uw vloer opboenen met een boenblok of boenmachine.

Lecol Wax Care OH39 eigenschappen

Lecol Wax Care OH39 is verkrijgbaar: 1 liter.
Verbruik: 50-100 m2/l.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Lecol Wax Care OH49.
Veiligheidsblad voor de Lecol Wax Care OH49.

Additional Information

Merk

Lecol

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Droogtijd

60 minuten

Verbruik

50 – 100m2 p/l

Vloerafwerking

Was