Lecol Step Stop OH36 Vloeibare Was 1L

Lecol Step Stop OH36 Vloeibare Was 1L

Lecol StepStop OH36 beschrijving Met Lecol StepStop OH36 Vloeibare Was kunt u uw vloer reinigen, onderhouden en beschermen tegen vuil. Het product Lees meer…

Uitverkocht

Product Description

Lecol StepStop OH36 beschrijving

Met Lecol StepStop OH36 Vloeibare Was kunt u uw vloer reinigen, onderhouden en beschermen tegen vuil. Het product bevat een hoogwaardige oplosmiddelhoudende speciaal was dat zorgt voor een antislipwerking. Lecol StepStop OH36 geeft een mooie glans en is makkelijk uit te boenen. Lecol StepStop OH36 is geschikt voor alle vloeren die oplosmiddel bestendig zijn, zoals parket- en houten vloeren, linoleum en steenhout.

Lecol StepStop OH36 gebruiksaanwijzing

De grond dient eerst gereinigd te worden met Lecol Wax Remover OH34 of Lecol Intense Cleaner OH27. Wilt u een wekelijkse behandeling? dan kan u dit het beste doen met Lecol Wax Clean OH32. Vervolgens de Lecol StepStop OH36 met een bedrenkte doek, verstuiver of een speciale wasverdeler opbrengen op een droge vloer. Bij het tussendoor reinigen is het de bedoeling dat u de vloer met Lecol StepStop OH36 heel dun besproeit en dan direct met poetsmachine, voorzien van een fijne pad, gaat boenen totdat er een mooie glans ontstaat. Het behandelen van uw vloer met Lecol StepStop OH36 wordt 2-5 maal per jaar toegepast, afhankelijk van de gebruiksintensiviteit. Nadat de vloer behandeld is met Lecol StepStop OH36 duurt het ongeveer 30 minuten om volledig te drogen. Bij gebruik van dit product ontstaan licht ontvlambare dampen. Open vuur, roken en hete lampen worden daarom ook ten strengste afgeraden. Goede ventilatie in de ruimte is erg belangrijk. Daarnaast moeten elektrische apparaten die heet worden als ze aanstaan, op tijd uitgeschakeld worden zodat ze koud zijn als u de Lecol StepStop OH36 gaat gebruiken. Na gebruik de verpakking goed dicht doen en gesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Het is belangrijk dat u voorzichtig bent met het vernietigen van gebruikte doeken of pads.

Lecol StepStop OH36 eigenschappen

Lecol StepStop OH36 is verkrijgbaar in: 1 liter.
Verbruik: 100 m2/1l.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Lecol StepStop OH36.
Veiligheidsblad voor de Lecol StepStop OH36.

Additional Information

Merk

Lecol

Verbruik

50m2 p/l

Droogtijd

30 minuten

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Was