Lecol Soap OH23 1L

Lecol Soap OH23 1L

Lecol Soap OH23 is een PH neutrale zeep, welke zowel een reinigende werking heeft, evenals een voedende en beschermende werking heeft op uw houten vloer. Hierdoor zorgt Lecol Soap OH23 ervoor dat de porïen van een houten vloer welke behandeld is met de Lecol Accent olie, verzadigd blijven.

Wissen

Vanaf: 22,95

Product Description

Lecol Soap OH23 beschrijving

Lecol Soap OH23 is een PH neutrale zeep, welke zowel een reinigende werking heeft, evenals een voedende en beschermende werking heeft op uw houten vloer. Hierdoor zorgt Lecol Soap OH23 ervoor dat de porïen van een houten vloer welke behandeld is met de Lecol Accent olie, verzadigd blijven. Daarnaast kan Lecol Soap OH23 ook toegepast worden op vanaf de fabriek UV geoliede vloeren. Uw parket of houten vloer blijft hierdoor beschermd tegen, vuil, intrekkend vocht en slijtage.

Lecol Soap OH23 gebruiksaanwijzing

Lecol Soap OH23 is erg makkelijk in het gebruik omdat het een toevoeging betreft tot uw dweilwater, Lecol Soap OH23 dient dan ook altijd verdund gebruikt te worden. In tegenstelling tot het aanbrengen van Lecol Conditioner OH25, heeft Lecol Soap OH23 een zeer korte droogtijd, gelijk aan een normale dweilbeurt. Lecol Soap OH23 mag wekelijks worden toegepast, uiteraard is de frequentie afhankelijk van het gebruik van de vloer. Bij een reinigingsbeurt met Lecol Soap OH23 dient u 50 tot 100 ml Lecol Soap OH23 toe te voegen tot circa 10 liter dweilwater. Vervolgens kunt u uw parket of houten vloer licht vochtig reinigen met een mop of dweil, voorkom hierbij overvloedig water gebruik en plasvorming. Indien gewenst kunt u na behandeling van uw parket of houten vloer met Lecol Soap OH23, de vloer naboenen met de Cleanfix Floormac PE 300, in combinatie met een witte pad. Met regelmaat uw vloer boenen met een boenmachine verhoogt de bescherming van uw vloer.

Lecol Soap OH23 eigenschappen

Lecol Soap OH23 is verkrijgbaar in: 1 liter
Lecol Soap OH23 is verkrijgbaar in de kleuren: naturel en wit
Verbruik: 50-100 ml per 10 liter water.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Lecol Soap OH23 Naturel.
Gebruiksaanwijzing voor de Lecol Soap OH23 Wit.
Veiligheidsblad voor de Lecol Soap OH23.

Additional Information

Merk

Lecol

Verbruik

100m2 per 50 – 100 ml

Droogtijd

N.v.t.

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Olie