Lecol PVC Cleaner OH59 1L

Lecol PVC Cleaner OH59 1L

Lecol PVC Cleaner OH59 wordt gebruikt op uw vinyl en PVC vloeren. Dit product is voor de dagelijkse onderhoud. Het is een mild, huid- en materiaalvriendelijk reinigingsmiddel en ook nog PH-neutraal, de voordelen hiervan zijn dat er geen verkleuring van uw vloer kan optreden, en u verzekerd bent van een goede hechting voor het aanbrengen van een nieuwe onderhoudslaag.

Uitverkocht

Product Description

Lecol PVC Cleaner OH59 beschrijving

Lecol PVC Cleaner OH59 wordt gebruikt op uw vinyl en PVC vloeren. Dit product is voor de dagelijkse onderhoud. Het is een mild, huid- en materiaalvriendelijk reinigingsmiddel en ook nog PH-neutraal, de voordelen hiervan zijn dat er geen verkleuring van uw vloer kan optreden, en u verzekerd bent van een goede hechting voor het aanbrengen van een nieuwe onderhoudslaag. Wilt u Lecol PVC Cleaner OH59 niet iedere dag gebruiken? dan hebben wij een tip voor u: iedereen neemt vuil mee via de schoenzolen, leg een entree mat bij de voordeur, hierdoor wordt de vloer minder snel vuil en hoeft u dit product niet dagelijks te gebruiken. Lecol PVC Cleaner OH59 lost vet en vuil op eenvoudige wijze op. Het product is pH-neutraal.

Lecol PVC Cleaner OH59 gebruiksaanwijzing

Direct na installatie van uw vloer is het belangrijk dat u de vloer eerst behandeld met Lecol PVC Polish OH51. Voor de dagelijkse behandeling is stofwissen met een stofwisser of stofzuiger vaak voldoende. Wekelijks kunt u de vloer reinigen met een dweil of wismop. Gebruik hiervoor een oplossing van ca. 50-100 ml OH59 op 10 liter water en reinig hiermee uw PVC of vinylvloer met een goed uitgewrongen dweil of mop. Lecol PVC Cleaner OH59 vorstvrij bewaren, buiten bereik van kinderen houden en gemorste vloeistoffen direct opruimen. Alle Lecol producten altijd gesloten en in originele verpakking bewaren. dit product bevat Anionische – niet ionische tenside, bindmiddel en geurstoffen.

Lecol PVC Cleaner OH59 eigenschappen

Lecol PVC Cleaner OH59 is verkrijgbaar in: 1 liter.
Verbruik: 100 m2/ 50-100 ml op 10 liter water.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Lecol PVC Cleaner OH59.
Veiligheidsblad voor de Lecol PVC Cleaner OH59.

Additional Information

Merk

Lecol

Verbruik

100m2 per 50 – 100 ml

Droogtijd

N.v.t.

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

PVC