Lecol PVAC-lijm

Lecol PVAC-lijm

Lecol PVAc-lijm is een snel drogende witte houtlijm op voor de duurzame verlijming van vloerdelen.

Wissen

Vanaf: 7,45

Product Description

Lecol PVAc-lijm is een snel drogende witte houtlijm op polyvinylacetaat-basis. Dit product heeft een hoge hechtingssterkte, voor de duurzame verlijming van vloerdelen. De lijm droogt transparant op.

 

Dit product is oplosmiddelvrij.

Lecol PVAc-lijm mag niet beneden 5°C worden bewaard, omdat het gevoelig is voor vorst. Opslag boven 30°C moet ook vermeden worden.

Lecol PVAc-lijm toepassing

Dit product is geschikt voor de verlijming in messing-en-groefverbinding van lamellenparket en planken. Lecol PVAc-lijm is klaar voor gebruik, maar kan eventueel met water verdund worden.

Lecol PVAc-lijm verbruik

Het verbruik per vierkante meter ligt tussen rond de 40 gram.

Lecol PVAc-lijm gebruiksaanwijzingen

Bij de verlijming is het belangrijk dat de temperatuur van de lijm, het parket en de verwerkingsruimte zoveel mogelijk gelijk zijn. De gunstigste temperatuur ligt tussen 18°C en 22°C. Bij koud weer moeten daarom zowel het parket als de lijm op tijd geacclimatiseerd worden in de ruimte waarin gewerkt wordt.

 

Bij temperaturen onder de 15°C mag geen verlijming plaatsvinden. De relatieve luchtvochtigheid dient tussen de 50% en 70% te liggen. In geval van een zeer hoge relatieve luchtvochtigheid mag géén verlijming van het parket plaatsvinden. De vochtigheid van het hout mag niet onder de 8% en niet boven de 12% komen.

 

Lecol PVAc-lijm gebruiksaanwijzing.

Lecol PVAc-lijm eigenschappen

Lecol PVAc-lijm is verkrijgbaar in: 0,5 en 0,75 kilogram.

Verbruik: 40 gram per vierkante meter.

Additional Information

Inhoud

0,5 kilogram, 0,75 kilogram

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Merk

Lecol

Productsoorten

Lijm

Verbruik

40 g/m2