Lecol Protech Primer

Lecol Protech Primer

Let op: merkverandering
Zie productbeschrijving voor meer informatie of neem contact op.

Product Description

HETZELFDE PRODUCT IN EEN NIEUW JASJE

Dit vertrouwde Lecol product wordt sinds kort geleverd onder het merk Loba en is voorzien van een nieuwe productverpakking. Concreet houdt dit in dat het uiterlijk van het product en de breedte in varianten is veranderd. Deze verandering van merk doet niets af aan de kwaliteit van het product. Heeft u alsnog vragen over dit product, neem dan gerust contact op.

 

De nieuwe versie van dit product is Loba WS EasyPrime.

Kijk voor meer informatie over de productnaamveranderingen op de Lecol artikelwijzer.

 


Lecol Protech Primer beschrijving

Lecol Protech Primer zorgt voor een isolerende werking voor uw stootvast verlijmd parket en andere houten vloeren. Ook geeft het een mooie kleurverdieping. Lecol Protech Primer vloeit als water waardoor het ook geschikt is voor onregelmatig zuigende houtsoorten.

Lecol Protech Primer gebruiksaanwijzing

Voordat u Lecol Protech Primer gebruikt, moet u eerst goed schudden voor een makkelijke aanbrenging. De vloer dient op kamertemperatuur te zijn en hoe hoger de luchtvochtigheid is, hoe trager de lak droogt. Bij de beste omstandigheden, dus de ruimte op kamertemperatuur en de luchtvochtigheid 65%, droogt de Lecol Protech Primer tussen de 1 a 2 uur. De vloer moet voor het aanbrengen van Lecol Protech Primer goed geschuurd en gereinigd zijn. U brengt de lak aan met de speciale Lecol-waterlakroller vanuit een lakemmer (materiaal dus niet vanuit de verpakking op de vloer gieten). De daaropvolgende laag mag pas aangebracht worden als de vorige laag helemaal droog is. Het reinigen van gebruikt gereedschap kan met water worden afgespoeld. Product niet in de afvoer laten verdwijnen. Lecol Protecht Primer vorstvrij bewaren. Het dragen van handschoenen wordt aanbevolen. Lecol Protech Primer hoeft niet verdunt te worden. Het product wordt gebruiksklaar geleverd.

Lecol Protech Primer eigenschappen

Lecol Protech Primer is verkrijgbaar in: 1 liter en 5 liter
Lecol Protech Primer is verkrijgbaar in de kleuren: transparant
Verbruik: 10 m2/ l.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Lecol Protech Primer.
Veiligheidsblad voor de Lecol Protech Primer.

Additional Information

Merk

Lecol

Verbruik

10m2 p/l

Droogtijd

30 – 60 minuten

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Lak