Lecol Protech 2K Finish

Lecol Protech 2K Finish

Let op: merkverandering

Zie productbeschrijving voor meer informatie of neem contact op.

Product Description

HETZELFDE PRODUCT IN EEN NIEUW JASJE

Dit vertrouwde Lecol product wordt sinds kort geleverd onder het merk Loba en is voorzien van een nieuwe productverpakking. Concreet houdt dit in dat het uiterlijk van het product en de breedte in varianten is veranderd. Deze verandering van merk doet niets af aan de kwaliteit van het product. Heeft u alsnog vragen over dit product, neem dan gerust contact op.

 

De nieuwe versie van dit product is Loba WS 2K Duo.

Kijk voor meer informatie over de productnaamveranderingen op de Lecol artikelwijzer.

 


Lecol ProTech 2K Finish beschrijving

Lecol ProTech 2K Finish wordt gebruikt om uw vloer tegen slijten, en tegen chemicaliën te beschermen. Met de Lecol ProTech 2K Finish behoud uw vloer zijn natuurlijke kleur. De lak is makkelijk te verwerken, niet brandbaar en luchtdrogend. Lecol ProTech 2K Finish is net als de Lecol Protect Primer geschikt op al het stootvast verlijmd parket en andere houtenvloeren en is ook geschikt voor parket op vloerverwarming maar is niet geschikt op Kambala. Lecol ProTech 2K Finish is in 3 varianten beschikbaar: half mat, extra mat of extreem matte waterlak. De half matte variant is ook geschikt voor sportvloeren en voldoet aan de kwaliteitseisen van DIN 18032. Dit houdt in dat het anti-slip is. Voor verder onderhoud aan de vloer dient u Lecol AntiSlip Polish OH47 te gebruiken.

Lecol ProTech 2K Finish gebruiksaanwijzing

Lecol ProTech 2K Finish dient eerst gemengd te worden. Lecol ProTech 2K Finish bevat 2 componenten: de harder en het lakcomponent. De harder moet in een verhouding van 10:1 aan de lakcomponent toegevoegd worden. Bij extreem mat in een verhouding van 5:1. Het gemengde product moet het binnen 2 uur verwerkt worden. De vloer dient op kamertemperatuur te zijn en hoe hoger de luchtvochtigheid is, hoe trager de lak droogt. De beste omstandigheden zijn: de ruimte op kamertemperatuur, en de luchtvochtigheid 65%. De droogtijd is afhankelijk van het houttype. U brengt simpelweg de lak aan met de speciale Lecol-waterlakroller vanuit een lakemmer (materiaal dus niet vanuit de verpakking op de vloer gieten). De daaropvolgende laag mag pas aangebracht worden als de vorige laag helemaal droog is. Het reinigen van gebruikt gereedschap kan met water gedaan worden. Product niet in de afvoer laten verdwijnen. Lecol Protecht Primer vorstvrij bewaren. In de ruimte niet eten drinken en roken. Het dragen van handschoenen wordt aanbevolen. De met Lecol ProTech 2K Finish behandelde vloer kan onderhouden worden met Lecol Clean OH49, Lecol Remover OH45, Lecol Master Polish V6, Lecol Easy Polish OH41 half mat of extra mat en of Lecol Anti-Slip Polish OH47. Bij rollen is de vloer droog na 3-4 uur, bij spatelen is de vloer droog na 30-60 minuten. Lecol ProTech 2K Finish kan gepolijst worden na 4-6 uur na behandeling. Vervolgens de eerste 2 weken (14 dagen) geen onderhoudsmiddelen gebruiken, en geen kleden op de vloer neerleggen.

Lecol ProTech 2K Finish eigenschappen

Lecol ProTech 2K Finish is verkrijgbaar in: 1 liter en 5 liter
Lecol ProTech 2K Finish is verkrijgbaar in de afwerkingen: mat, extra mat en extreem mat.
Verbruik: 8-10 m2 /liter.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Lecol ProTech 2K Finish.
Veiligheidsblad voor de Lecol ProTech 2K Finish.

Additional Information

Merk

Lecol

Verbruik

8 – 10m2 p/l

Droogtijd

4 – 6 uur

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

Vloerafwerking

Lak