Lecol Oilcare OH22 1L

Lecol Oilcare OH22 1L

Lecol Oilcare OH22 wordt gebruikt op geïmpregneerd parket en andere houten vloeren die onderhoudsolie op kunnen nemen. Dit product kan niet gebruikt worden op vloeren die behandeld zijn met hardwasolie of met lak. Lecol Oilcare OH22 is een onderhoudsolie op waterbasis.

28,45

Product Description

Lecol Oilcare OH22 toepassing

Lecol Oilcare OH22 wordt gebruikt op geïmpregneerd parket en andere houten vloeren die onderhoudsolie op kunnen nemen. Dit product kan niet gebruikt worden op vloeren die behandeld zijn met hardwasolie of met lak. Lecol Oilcare OH22 is een onderhoudsolie op waterbasis. Het product wordt kant-en-klaar geleverd en hoeft dus niet verdund te worden. Het resultaat van Lecol Oilcare OH22 is een matte uitstraling. Plaatselijke behandeling is mogelijk met dit product.

Lecol Oilcare OH22 gebruiksaanwijzing

Zorgt ervoor dat u vloer stofvrij is en gebruik de Lecol Oilcare OH22 alleen bij kamertemperatuur. Vervolgens brengt u dun en gelijkmatig aan op uw vloer, na de behandeling egaliseert u het overtollige materiaal. Zit de vervuiling vast in de vloer? Dan dient u de vloer eerst te ontdoen van de vervuiling met behulp van Lecol Soap OH23. Als uw vloer weer droog is kunt u de Lecol OH22 opbrengen. Is uw vloer ernstig vervuild, dan dient u eerst Lecol Intense Cleaner OH27 aan te brengen. Uitwrijven totdat het product transparant wordt. Ook kunt u de vloer eventueel machinaal reinigen met behulp van een groene of beige pad. Na volledige droging kunt u de Lecol Oilcare OH22 aanbrengen. Na 4 tot 6 uur is de vloer weer volledig begaanbaar.

Lecol Oilcare OH22 eigenschappen

Lecol Oilcare OH22 is verkrijgbaar in: 1 liter.
Verbruik: 30-100 m2/l.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Lecol Oilcare OH22.
Veiligheidsblad voor de Lecol Oilcare OH22.

Additional Information

Merk

Lecol

Verbruik

30 – 100m2 p/l

Droogtijd

4 – 6 uur

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Olie